Jobb!

Fick ett samtal igår. En förfrågan om att jobba på en förskola nästa vecka. Måndag - torsdag. Självklart tackade jag ja. Lite extra pengar är aldrig fel. Men det kommer bli en tuff vecka med mycket fart och fläng. Är ju van med lugna morgnar och att ta allt i mitt eget tempo. Nu är det både jobb och skola i veckan plus lämningar pch hämtningar på förskolan. Hujedamig, vad har jag gett mig in på. 😉 Nädå, det ska bli roligt! 

Jag berättade för Isabella att jag skulle jobba som fröken på en förskola nästa vecka. Hela ansiktet förändrades och sedan sa hon helt förtvivlat: Men då har ju inte JAG någon mamma här hemma! 

Haha. Som att jag någonsin skulle lämna henne. Äntligen!

I flera månader har det pratats om en Ungernresa i sommar. Jag älskar att vara där, och har även släkt där. Sist jag var där var dock 2009. Året innan jag blev gravid med Isabella. Efter det har pengarna helt enkelt inte funnits där. 

I julklapp fick vi ett presentkort på ett flygbolag av min pappa. På det hade han skrivit  att han hoppas se oss alla i Ungern i sommar. 

För ungefär en vecka sedan bokade vi! Tre underbara veckor i Ungern. Två veckor i Budapest och en vecka i Siofok. Jag är så himla glad! Min släkt i Ungern har inte ens fått träffa Isabella ännu. Det ska bli så fantastiskt underbart att komma dit igen. Förstår inte alls hur jag ska klara av den här väntan bara. Bara ett halvår kvar...... 

Min fina Rikard och jag. 
2008. 

Svammel

Här hemma fortsätter sjukstugan. Inga uppvak under natten, men hostan eskalerade i förmiddags. Usch vad den låter hemsk alltså. Låter som att det gör otroligt ont att hosta, men hon har inte klagat, så jag vet inte? Stackaren är iallafall jättehes nu.

Jag hade ett prov i skolan under eftermiddagen idag, så Rikard fick komma hem efter lunch för att ta över vabandet. Var skönt att komma ut lite, även fast det bara var för ett par timmar till skolan. Jag tycker inte om att bara vara hemma, blir sjukligt rastlös. 

Isabella mår bättre, men hon är inte helt kry. Hostan vill jag ha under kontroll också innan hon går till förskolan igen. Imorgon kanske hon orkar ta sig ut en stund iallafall. Så slipper morsan här klättra på väggarna. 😉 


Puss! Uttråkade tjejer!