Vi har det braaaa!

Vi har det toppen! Bara så att ni vet liksom. Har dock inget internet så passar på att nyttja wi-fi när vi stannar till på restauranger och caféer 😉

Just nu är vi på ett enormt badställe. Solen steker så att svalka sig i poolerna då och då är ett MÅSTE. Nu sitter jag i en solstol i skuggan, för jag är ju som bekant världens kärring när det kommer till sol haha!

zzZzz

Alltså... I söndags när jag träffade Nellie och Joanna pratade vi om barn och sömn. Vi har nog haft väldigt tur med Isabellas sömn, såklart med några upp och nedgångar. Men i helhet så har hon alltid sovit väldigt bra, vilket vi även pratade om då. 

Vad tror ni hände inatt då? Hon ville inte sova. Eller nä, hon kunde inte sova. Det var inga bråk eller så, men det resulterar såklart i att hela familjen är gräsligt trötta idag. 

Vid 00.00 klev hon upp. Tände lampan i sitt rum och kom ut till oss. Något sådant händer liksom aldrig! Hennes bil i hennes rum var tydligen läskig så vi plockade bort den. 20 minuter senare ropar hon. Pussar lite på henne, tänder nattlampa och hoppas på att hon ska somna om. Efter 20 minuter ropar hon igen. Då fick hon komma över till våran säng. Hon var som sagt inte ledsen, snarare superpigg och glad av någon anledning. Men tänkte att hon kanske behövde lite trygghet. 

I våran säng kunde hon inte heller komma till ro. Låg och sparkades och suckade och hade sig. Halv tre sov vi fortfarande inte (!). Så tillslut bar jag in henne till hennes säng igen där hon antagligen somnade. För ett par timmar iallafall. 

Jag somnade kl 3, vaknade runt halv 8 av Isabella ute i vardagsrummet. Tydligen hade hon vaknat vid halv sex igen men då hade Rikard tagit henne och så hade de sovit någon timme på soffan. 

Mamman med världens största sömnbehov är SJUKT trött idag. 5 timmars sömn är ingenting jag egentligen klarar av. Räknar alltid timmar så jag ska få sova minst 8 timmar.  Helst 10-12 haha. Men det är ju rätt svårt. 

Ett tips. Prata inte om någonting som fungerar. 😉