Var är solen?

Äntligen klar med skolan! Nu är det bara semester som gäller i några veckor! 

Tyvärr är ju vädret väldigt tråkigt om jag får säga mitt. På riktigt, var är sommaren? Enligt SMHI ska den inte komma inom de närmsta 10 dagarna heller. Ser bara regn och tråkiga mörka moln. Vill ju hänga på stranden och bli lite brun iallafall! 

Nåja, ingen strand idag inte. Men i lekparken har vi varit. Plockat en del blommor har vi gjort också. Eller ja, Bells gjorde iallafall. 😉Lillsjön

Imorse fick jag sovmorgon till halv tio (!). Helt otroligt. Förstår inte varför Isabella börjat sova så länge, men jag klagar inte alls. Iof kanske det är i senaste laget, men ibland kan det vara skönt för oss båda att få sova ut lite. 

Vid 12 traskade vi mot Lillsjön. Såg inte ut att vara så bra väder, men ville ändå hitta på någonting. Vi fick även med oss Nellie och Metallica. 

När solen var framme var det faktiskt riktigt varmt, men efter en stund blev det så molnigt att det snarare blev rätt kyligt. Men vi hade trevligt ändå! Barnen fick sina kläder på sig igen och lekte i lekparken där istället medan Nellie och jag satt och pratade om allt möjligt. 


M&M + M

Igår var en härlig dag! Då träffade Bella och jag min syster Monica som vi så sällan träffar. Även Markus och Minella var såklart med. 

Det fikades, pratades och lektes en massa. En jättemysig dag helt enkelt. 

Och Minella alltså... Jisses vad den lilla tjejen är go! Kan inte få nog av henne.