Bålsta

Redan vid nio imorse var det bestämt att dagen skulle spenderas hos min pappa i Bålsta. Isabella och jag tog tåget dit för att sedan bli upphämtade på stationen. 

Vi har grillat, solat, lekt, ätit glass och druckit massa kaffe (ja, jag iaf 😉).  Underbart! Vi är fortfarande kvar här och blir det över natten. Mysigt! 
Jag är kär i våren

Alltså ÅH vad jag älskar sol och värme! Fantastiska månader vi har framför oss.

Idag var Isabella och jag till läkaren då hon i ett par veckor klagat på att hon har ont i benen. Hon har börjat snubbla mycket också vilket de på förskolan också uppmärksammat. Så ett besök kändes aktuellt. Läkaren tyckte ingenting kändes konstigt, men hon fick ändå lämna några blodprover för säkerhetsskull. Visar det inget avvikande och det onda inte försvinner skulle vi kontakta dem igen. Är ju inte kul att ha ont i benen. 

Ikväll är Rikard iväg och roar sig på en kryssning med sina vänner. Mina systrar har varit här under eftermiddagen/kvällen. Vi har ätit gott och kollat på en film. Skön fredagskväll!

Glass i solen med moster Jessica!

Helgen.

FredagFredagsmys hemma hos familjen Falkner. Tjejerna är så himla härliga med varandra. Deras vänskap är minst sagt väldigt speciell. 


Lördag: Fick ett par timmars egentid i Jakan. Kom hem med en tröja, leggings och lite smink. Skönt att bara vara Sanna ibland.

Åkte sedan vidare för att fira Josefins födelsedag. Middag med massor av härliga tjejer för att sedan föra lite hos hennes syster. Blev en tidig hemgång för mig då jag tyvärr fick huvudvärk. 

 (Bild lånad av Sussi)

Söndag: Pga den tidiga hemgången kvällen innan mådde jag bra. Vi åkte därför till min pappa på lite fika. Lisa hade även fyllt år. Solen värmde och det var riktigt härligt! Älskade älskade vår.