Jaha...

God morgon! 

På fredagar har jag ingen lektion, men som jag sa igår har jag egentligen massor att göra i skolan. Men Isabella fick vara hemma med mig ändå. Upptäckte nu på morgonen också att hon var täppt i näsan och snorade massor. Tog hennes temp som visade 38.1. Sooo... Here we go again. Hon är inte speciellt påverkad just nu, men tycker ändå synd om henne. Hur många förkylningar har hon haft nu sedan augusti? Fem?  

Den här bilden tog jag häromdagen. Hon tjatade till sig ett sånt där set med ringar och klisterörhängen när vi var på Konsum. Väl hemma berättade hon ungefär hundra gånger hur snäll jag är och hur lycklig hon är. ❤️

Vad tiden går fort!

Har varit dålig på att uppdatera, men i söndags var vi iallafall på kalas. Metallicas 4-årskalas! Jag kan inte förstå hur tiden kan gå så fort. Det gör nästan lite ont att tänka tillbaka ibland.

Jag älskar att se våra flickor växa, men samtidigt går det alldeles för fort. På något sätt. Jag kan inte riktigt förklara hur jag känner och menar. Ni kanske förstår ändå. 

Namnsdag

Idag var en jobbig dag i skolan. Jag har så jäkla ont i mina axlar och idag gick det upp i huvudet igen. Men jag stod ut de tre timmarna lektionen är på. 

När jag kom hem var tanken att jag skulle plugga. Har två kommande prov. Vet faktiskt inte vad som hände, men jag vaknade upp i panik. Då hade jag somnat och sovit i närmare två timmar. Helt sjukt! Men huvudet kändes tack och lov bättre och jag hämtade Bells på förskolan. 

Isabella har namnsdag idag så jag sa att vi skulle till affären och så skulle hon få välja en efterrätt vi skulle äta idag. Hon valde glass och strössel. Sedan handlade jag lite grejer för att överraska Rikard med en 3-rätters. Efterrätten hade ju Isabella valt ut, men jag bestämde mig för att göra quesadillas till förrätt och egengjord schnitzel med potatis, svampsås och sallad till varmrätt. Jag är inte så förtjust i schnitzel (inte i kött överhuvudtaget egentligen), men det är en utav Rikards favoriträtter. Så att så fick det bli. 😉

Alltså jag måste bara säga... Fan vad gott det var!! Quesadillas(en?) alltså. Och så lätt! Nu hade jag bara ost, tomat, skinka och basilika i.. Men åh vad gott det var! Synd att jag inte tog kort. 

Iallafall, Isabella hjälpte till med allt. Hon tyckte det var jättekul att överraska sin pappa (som blev jätteglad). Vi dukade fint, släckte ner och tände massa ljus. Isabella drack sin mjölk ur ett vinglas och var så stolt och skulle skåla med oss. 

Efter maten fick hon en liten present. Jag vet inte hur andra firar namnsdag, men jag vill iallafall uppmärksamma hennes namnsdag lite iallafall. Hon fick plusplus och blev jätteglad. Men gladast blev nog Rikard som suttit och byggt hela kvällen... Haha.