Äsch

Varit lite deppig de senaste dagarna och inte haft lust med någonting. Vet inte varför jag känner såhär, men jag vet att jag kan komma i dessa dippar ett par gånger om året. Jobbigt. Men jag hoppas jag snart hittar tillbaka igen. 

Återkommer när jag är mig själv igen. 

Fredagsmys

Ledig dag idag. Isabella och jag tog det lugnt hela förmiddagen. Hon badade och sedan städade vi undan lite. Jag avskyr att ha det stökigt så att få plocka och dammsuga osv efter några jobbkvällar kändes sååå bra. 

Rikard plockar och städar han med, men vi är på lite olika nivåer. Han kan tycka lägenheten är städad medan jag själv tycker det ser jätteäckligt ut. Jag är väl medveten om det och respekterar det oftast. Ibland kanske jag tjatar om lite småplock, men det här med att torka rent ytor och dammsuga, skura osv landar oftast helt på mig. För jag stör mig på det tidigare än Rikard, så då faller det sig rätt naturligt. Förstår ni hur jag menar? Haha inte så intressant kanske, men så är det iallafall. 

Efter lunch gick vi ut och cyklade lite. Sedan gick vi och handlade, kom hem och bakade en dumlekladdkaka. Den var såå god! Sedan tillagade jag en biffatroganoff till middag som fick stå och puttra ett par timmar som också var såå god. 

Nu har vi lite fredagsmys mitt troll och jag. Rikard är ute och härjar. Vi tittar på sjöjungfrun och mumsar på kladdkakan. Eller hon gör iallafall, jag är för mätt efter middagen. 😉

❤️

Det gick jättebra hos min morfar idag. Det var Isabella, min syster Jessica, mamma och så såklart jag som besökte honom. 

Den här gången var jag förberedd mentalt, så jag tror det var det som gjorde att det gick lättare. Han kände inte igen mig den här gången heller, men när jag sa att jag var Sanna så verkade han förstå. Han sa att han kände igen mig då. Han hade dock väldigt svårt att förstå att Isabella var min dotter. Han trodde att vi skojade med honom. Jag visade honom då bilden på när han höll i Isabella när hon var nyfödd, men han såg ändå lite förvirrad ut. Usch, kan inte vara lätt.

Nåja, allt som allt gick det bra. Skönt att träffa honom trots allt.