Lördag

Idag har Rikard varit iväg på svensexa och är fortfarande borta. Blir spännande att se när han ramlar innanför dörren här hemma. Jag räknar med sent. 😉

Isabella och jag fick besök av Ellinor idag. Vi gick till Konsum och handlade lite gott och väl hemma igen bakade vi en kladdkaka. Det är farligt lätt att göra en alltså. Ellie åkte hem vid 5-tiden eller något och Isabella och jag åt middag och hade lite lördagsmys med film och godis efter. Nu har hon precis lagt sig och jag tänkte kolla om jag hittar någon trevlig film på Netflix. 

Trevlig lördag!Tjejkväll

När jag fyllde år i januari fick jag i present av Ellinor, Jossi och Empa att bli bjuden på middag på valfri restaurang. Vi träffas tråkigt nog inte så ofta och då hade vi en anledning att ses också. Igår blev den dagen. 

Trots att vi ses så sällan är det alltid lika trevligt! Fina tjejer det där som jag aldrig kommer släppa taget om. 
Min älskade syster

Jag har inte skrivit på ett tag nu. Jag har försökt ett par gånger, men det har inte gått utan att tankarna vandrat iväg. Det har känts så oviktigt, varför skulle jag kludda ner lite larviga saker i min blogg när det finns så många andra viktiga saker?
 
För några veckor sedan fick jag veta att min syster har cancer. Min älskade storasyster har fått livmoderhalscancer. 26 år gammal. Det ska i princip inte ens vara möjligt, det är gamla kvinnor som får det. Inte en ung kvinna och verkligen inte min syster. Men jo, tyvärr är det så och det gör väldigt ont och jag är väldigt rädd. Det måste jag faktiskt få erkänna. Men samtidigt är min syster världens kämpe, hon har alltid varit den starka av oss systrar. 
 
I måndags påbörjade hon strål och cellgiftsbehandling, och är nu redo att ta död på den där äckliga tumören som tagit sig friheten att bosätta sig i hennes kropp. 
 
Älskade Monica, det gör så ont i mig att du ska behöva genomlida detta. Jag och så många andra står med dig och tillsammans utgör vi världens starkaste team. Nu jävlar ska skiten försvinna! Jag älskar dig så mycket och jag vet att du kan och kommer vinna!