Min solstråle

Dagen slutade bättre än vad jag trodde att den skulle göra. Det var min fantastiska dotter som fick mig på bra humör igen. Min allra bästaste. 

Jag frågade helt enkelt om hon inte kunde komma och kramas med mig en stund för att jag var lite ledsen. Det ville hon så gärna. Sedan låg vi där bredvid varandra och berättade historier. Hon berättade en läskig historia om ett elakt troll som lade ner en varg i en gryta (wtf? haha) och jag berättade roliga historier som när två tomater skulle över vägen. Hon skrattade så hon kiknade kan jag tala om. Det var en fin stund och jag blev alldeles varm i själen. 

Egentligen tycker jag inte om att dela med mig för mycket om mina känslor. Inte såhär öppet. Det brukar kännas så privat. Ibland händer det att jag skriver av mig här men raderar det innan jag ens publicerat inlägget. Nu skulle jag egentligen bara vilja radera det jag skrev tidigare, men jag tänker faktiskt låta det vara kvar. För jag känner ju så, och känslor kan väl inte vara fel. Och vad gör väl det att jag öppnar upp mig lite ibland. Det kan vara nyttigt för mig. 

Min allra bästa! ❤️

Känsliga jag igen

Alltså det verkligen kryper i kroppen på mig. Jag är så rastlös, så irriterad och så... Åh, jag vet inte. Less. Less på fan allting. 

Planer som förstörs och på det också ett sjukt barn som klättrar på väggarna. Precis som jag. 

Jag har frågat massvis med vänner om vi kan ses idag. Ingenting märkvärdigt. Kanske lite shopping, bio, restaurangbesök, en drink ute (alkoholfri för mig givetvis). Vad som helst. Men ingen kan eller vill. Jag har till och med frågat min pappa om han vill umgås med mig för att väggarna här hemma snart klämmer ihjäl mig. Nu älskar jag min pappa massvis och skulle tyckt det var jättetrevligt med at tex gå på bio med honom, men ibland behöver man en vän bara. Förstår ni?

Och jag förstår om man har andra planer och inte kan ses. Jag gör det. Men när man alltid numera har det och aldrig själv hör av sig till mig - då blir jag faktiskt väldigt ledsen. Särskilt när de där orden om att jag jättegärna får följa med inte existerar längre. Jag vet inte on jag blivit medbjuden på någonting överhuvudtaget ända sedan jag blev gravid. 

Jag känner mig så jävla ensam. Jag tycker inte det här är kul längre. Jag har ingenting positivt att se framemot om dagarna, det är bara skola och vardag hela tiden. Ingen bjuder med mig på saker längre och ingen vill träffa MIG längre. Så känns det. Och samtidigt som det gör mig otroligt ledsen så gör det mig även så förbannad. Jag är så mycket mer än bara gravid. Jag är fortfarande jag. Snäppet känsligare kanske, men då kanske man som min vän bör ha det i åtanke. 

Jag vill absolut inte att alla mina vänner nu ska känna sig träffade, det är inte meningen. Jag behövde skriva av mig bara eftersom jag inte har någon att spy galla över. 

Next

I måndags beställde jag lite kläder till lillebror från next. Alltså först och främst måste jag bara säga: wow vilken fantastisk leveranstid! Jag beställde som sagt i måndags och redan på onsdagen fick jag ett sms om att jag kan hämta ut paketet. Hur fantastiskt är inte det? Från England! Helt galet. Varken frakt eller tull eller något sådant och priserna är ju inget man direkt kan klaga på heller. Så jag ska absolut köpa därifrån fler gånger. 

Men nu till saken. När jag öppnade paketet blev jag först väldigt besviken. Så fina kläder, men de var ju så sjukt små. Var det verkligen så stor skillnad på storlekarna i England och Sverige? De här skulle ju aldrig lillebror kunna ha.

Men vet ni vad? Det kommer han visst kunna. Kläderna är visst inte så små som jag upplevde det som. Eller jo, de är helt galet små (!!), men inte mindre än andra plagg i storlek 50. Så...bebisar är helt enkelt sådär små. Alltså HUR kan jag ha glömt det? Och HUR ska jag ens kunna klä på en sådan liten pyttebebis? Herregud han kommer ju typ gå sönder. Huuuuuur kan de vara så små? Jag orkar inte haha. Allt blev plötsligt så himla läskigt. 

Sorry för de superdåliga bilderna men ville bara visa några plagg lite fort. Så söta att jag dör en liten smula.