zzZzz

Åååååh vilken jobbig natt vi hade. Isabella vaknade strax efter att jag somnat vid 12-tiden. Sedan var hon vaken till 03.00 och kunde inte somna om. Ropade. Skulle dricka vatten. Skulle kissa. Var hungrig. Var ledsen. Ja, allt. Tillslut somnade hon men vaknade vid 04.00 igen. 😴 efter det somnade hon dock om rätt fort. 

Vi var på vårdcentralen iförrgår då Bella haft hosta i två veckor. Hon har varit hemma hela den hör veckan från förskolan och hela förra (förutom måndagen). Astmamedicinerna hjälper inte och hon har hostat hela nätterna och även kräkts av det. Så iförrgår fick vi mollipect utskrivet och jag tror det är den som är boven i den här sömnlösa natten. För det ska tydligen vara en biverkning. Så ikväll skippar vi hostmedicinen så får hon bara morgon och vid lunch. 

Det känns att man haft dåliga nätter i två veckor nu. Nästan som att man har en nyfödd haha. Hoppas det vänder snart. 

Idag ska vi städa och ha oss lite och sedan ska Isabella och jag ha fredagsmys med Nellie och Metallica hemma hos dem. Skönt att få komma ut lite! Isabella har fått världens hostattacker ute så vi har mest hållt oss hemma. Så vi är båda vääääldigt rastlösa. 

Älskar den!

I lördags fick jag en blender, en mix & go, av min syster och hennes pojkvän. Jag har länge velat ha en, men det har liksom inte blivit av att jag köpt en bara. Så jag blev verkligen jätteglad! 

Jag är väldigt dålig på att äta frukost. Det tar emot och jag är väl egentligen ingen frukostmänniska alls. Om man inte lägger ner massor med tid, skivar upp goda frukter, har massa olika pålägg, nybakat bröd, ägg osv. Men sådant hinner jag inte göra på morgonen, är lite för bekväm av mig och sover så länge jag kan. 

Därför är den här mixern så himla bra, det är så smidigt att få smoothien direkt i behållaren man dricker ur. Och det går fort att göra! På det här viset får jag i mig massa vitaminer trots att jag inte stått 30 minuter i köket för att få mig en bra frukost. Jag vet att havregrynsgröt osv är nyttigt och går fort. Men jag får verkligen inte i mig sådant på morgonen. Men nu får jag iallafall i mig något! Har en mixer sedan innan men tycker det blivit så omständligt med den. 

Idag har jag skurit upp lite frukt och grönsaker för att frysa in. Blir så mycket smidigare om sådant är klart på morgonen. Bara slänga i allt man vill ha, mixa och klart! Så himla nöjd! 😃

Överraskad till tusen!

Vilken helg det blev! 

I fredags åkte jag till Västerås för att äta middag och umgås med några vänner. Sedan sov vi alla kvar, 6 tjejer i en etta. Väldigt mysigt! 

Dagen efter åkte vi och fikade och kollade lite i affärer innan vi skulle bege oss hemåt. Jag skulle träffa mina systrar för lite filmmys eller något. Trodde jag. I bilen påväg hem frågade Jossi om jag kunde fråga Jessica om det var okej att hon lånade toaletten när hon släppte av mig, vilket det såklart var. Empa ville med upp också, men jag reflekterade inte alls över det. Tänkte att det är väl tråkigt att sitta och vänta i en bil själv haha. Jessica bad mig att bara komma in när jag kom, vilket inte heller var några konstigheter. Så jag öppnade dörren och möttes av mina nära och kära! Haha alltså åh, jag blev så chockad! 

Jag fyller 25 år idag så de hade ordnat en överraskningsfest. Blev så glad! Tänk att jag har så fantastiska människor runt mig! Jag anade verkligen ingenting. Alla lurade mig verkligen totalt haha! De hade fixat mat, fika, tårta, lekar och olika quiz. Sedan hade det även bokats bowling! 

Fick jättefina presenter och hade så roligt. Trots att jag blev full som en kastrull. Men äsch, man fyller bara 25 en gång i livet. 😉

Tack så hemskt mycket alla inblandade! Älskar er!

Tog inga kort, förutom på tårtorna Jessica och Linn gjort (och godaste kladdkakan Joanna gjorde). Boromir är en intern grej i min familj, samma sak med hästen på den andra tårtan. 😉 sedan har jag en bild på Jossi när vi fikade i Västerås!