7/3

Fortsättning på Isabellas födelsedag då. På lördagen kom Isabellas nära och kära hit för att fira henne. Vi hade beställt massa frostdekorationer som jag tog fram och hängde upp med Isabella under förmiddagen. Hon hade ingen aning om att vi hade dekorationerna så hon blev verkligen jätteglad. En Annakkänning fick hon i födelsedagspresent dagen innan också som hon ville ha på sig. Men tror jag redan sagt det? 

Nåja, gästerna kom iallafall. Vi blev en del i våran trea, men isabella hade önskat att alla kom samtidigt istället för att dela upp oss som vi tidigare gjort. Men vi fick plats allihopa och Bella njöt av att vara i centrum. Det fikades och Bells fick så fina saker! 

När kvällen kom hade Isabella ätit väldigt mycket gofika och klagade på ont i magen. Hon somnade helt utmattad men vaknade upp pigg och glad dagen efter utan magknip. 

Tack allihopa som kom och firade Isabella. Hon var väldigt nöjd över sitt lilla frostkalas. ❤️


Cypern!

Det är inte lätt att hinna med bloggen alla gånger. Har haft supermycket i skolan de senaste veckorna men nu känns det som det börjar bli lite lugnare tack och lov. 

Har fyra veckor kvar innan jag går ut på praktik i fem veckor. Sedan är 2/3 terminer avklarade. Så himla fort tiden går, tycker det är lite läskigt faktiskt. Vet ju inte ens vad jag vill göra efter. Ska jag jobba ett tag eller fortsätta utbilda mig? Åh jag har verkligen ingen aning. Men det får tiden utvisa. 

Får ju inte glömma bort heller att Rikard, Isabella och jag ska åka till Cypern när skolan är slut. Tanken var att Rikard och jag själva skulle till Italien, men när jag kollade upp priser blev jag lite snål. Svindyrt för bara en weekend. Så på skoj kollade jag en charterresa och skickade länk till Rikard att vi borde dra på något sådant istället. Men så fortsatte vi kolla och vips så råkade vi boka en resa till Cypern haha. Vet inte hur vi tänkte, för priset landade på det dubbla. Men det är vi värda och det ska bli såååå skönt! Isabella följer även med. Blev ett blue villagehotell via Fritidsresor. Så väldigt barnvänligt med andra ord. Längtar så mycket!Isabella fyra år!

Nu har min stora tjej hunnit med att fylla fyra hela år! Som hon hade längtat! 

Vi började med att sjunga för henne på morgonen vilket såklart var väldigt spännande. Hon fick bland annat lego och en Annaklänning som hon önskat sig. Som många andra barn är Isabella galen i frost. 

(Sorry för de urkassa bilderna)


Sedan åt vi frukost på McDonalds. Bells valde pannkaka och smoothie. 


Efter det åkte vi till Naturhistoriska riksmuseet. Riktigt kul och mysigt var det! Bella älskade de uppstoppade djuren och att titta på alla skelett. Efter några timmar rörde vi oss hemåt igen. Vi byggde massor med Isabellas nya lego, åt och sedan var det helt plötsligt kväll. Dags att hoppa i säng och få lite sömn inför morgondagen då alla gäster skulle komma. Men mer om det sen!