Vatten vatten, bara vanligt vatten

Fy tusan vad jag har ont i fötter och händer. Jag tycker mig inte se någon direkt svullnad på fötterna, men mina skor vittnar om annat. Jag får knappt på mig skorna längre. 

Mina händer värker och känns korviga. Kan knappt knyta händerna, och på nätterna vaknar jag av att de är alldeles bortdomnade. Fy alltså. Såhär minns jag inte att jag hade det med Isabella. 

Mina gravidjeans är egentligen för små. De stramar och det känns som fett ploppar ut från alla håll och kanter haha! Min rumpa är enorm! Sa till Rikard att känna på mina nykomna love handles igår och fnissade lite. "Haha ja jag ser" svarade han då. Man ba men tack! 😂 

Jaja, allt känns för litet men samtidigt är jag för snål för att köpa nya gravidkläder. Är 1.5 månad kvar av graviditeten liksom. Däremot verkligen måste jag köpa mig ett par nya skor, så det får bli dagens jakt. Mina fötter är förstörda alltså. 

Det är kul det här med att samla på sig vatten. Eller inte. Alltså egentligen bryr jag mig inte direkt så, men när det gör ont överallt så blir det plötsligt en helt annan grej. Jag kommer snart inte kunna använda mina händer känns det som. 

Förresten.. Stödstrumpor. Hahaha låter så kul. Men det kanske vore något att köpa. Vad vet jag. Fan jag blir verkligen bara sexigare och sexigare. Tillsammans med de där nättrosorna på BB kommer jag rocka sedan. 💁

Min helg

I lördags hade Metallica ett vampyrkalas för att fira att hon fyllt fem år. Alltså jag kan verkligen inte förstå hur stora våra tjejer blivit. Det är så fantastiskt! 

Isabella hade iallafall en väldigt rolig stund och efter kalaset åkte hon och Rikard till Rikards syster på middag. Tanken var först att jag skulle med, men så blev det istället en spontanmiddag med Nellie på gc för min del. Senare anslöt sig även Josefin. Det var skönt att komma ut för en stund även fast jag inte stannade så länge. Rikard plockade nämligen upp mig vid åtta sedan, men det var ändå ett par timmar som räckte gott och väl för mig. Spenderade resten av kvällen i soffan haha! 

Igår var det fars dag och det skulle ju såklart firas. Isabella och jag ställde oss och stekte hjärtplättar och kokade gröt där på morgonkvisten. Sedan dukade vi fram hallon, blåbär, banan och ja, lite allt möjligt. Det blev uppskattat, om inte annat så verkligen av Isabella. 😂 Inte varje morgon vi äter plättar till frukost. 

Senare droppade Rikard av mig och Bells hos min pappa och han fortsatte till sin egen. Det är väl min helg det. Har sovit bra i två nätter nu, så jag antar att jag varit rätt slutkörd! Men jag är så tacksam över att jag lyckats sova lite. 

Denna gjorde Isabella till Rikard i fars dag-present. Tycker den är så underbar! Hon klippte ut sådant Rikard gillar och jag måste säga att hon lyckades alldeles klockrent. Och hennes bokstäver....❤️ Min stora fantastiska tjej! 

Mvc och kvalitetstid med Bells

Idag följde Isabella med mig till mvc. Jag tror hon följt med mig alla gånger dit? Det lär hon väl fortsätta med också. Det är mysigt och hon blir mer delaktig. Under tiden jag pratar med barnmorskan brukar Isabella sitta och måla i en målarbok jag alltid tar med. När det är dags för stick i fingret sitter hon däremot och glor med stora ögon, och när det är dags för lillebrors hjärtljud så fnissar hon lite. 

Efter besöket gick vi till bibliotekets café och åt lunch. Var ju supermysigt, lugnt och behagligt och en hel del att välja på. Isabella åt pannkakor som vanligt och jag tog bakad potatis med skagenröra. MUMS! Sedan lämnade vi tillbaka böckerna vi sist lånade och lånade med oss ett nytt gäng hem. 

För några veckor sedan beställde jag ett babynest från en tjej som syr dem själv. Det hade kommit fram nu så det hämtade vi ut också innan vi tog bussen hem igen. Isabella tyckte vi skulle lura Rikard att barnmorskan redan plockat ut lillebror haha så vi bäddade ner hennes docka i babynestet. Han gick inte på det (haha konstigt) men tusan vad verkligt det blev ändå. Tänk att vi ska ha en riktig bebis liggandes där snart. Crazy!

Förövrigt såg allting bra ut idag på mvc. Lillebrors hjärtljud låg på typ 142 eller något och mitt sf-mått på 31-32.