Vecka 31 och bakning

Vecka 31 idag. Det närmar sig sakta men säkert, och det märks. Stackars Rikard, han har alltid ett lass med saker ståendes på diskbänken som ska in i diskmaskinen när han kommer hem från jobbet. Haha! Jag får så förbannat ont av att böja mig och upp och ner, så vi löser det så just nu. Men nåja, han har alltid middagen klar på bordet när han kommer hem så att jättesynd är det väl kanske inte om honom. 😉 

Igår efter förskolan gick Bells och jag till Konsum och köpte lite ingredienser för att kunna baka en morotskaka. Jag fick ett akut sug efter det och jisses så god den var. Leila gör en inte besviken. 

Förövrigt skulle det inte förvåna mig om Isabella blev bagare/konditor eller något i framtiden. Hon älskar att baka och är riktigt duktig på det också måste jag säga. Hade det inte varit så onyttigt med kakor och bullar och allt så hade vi antagligen bakat betydligt oftare än vad vi gör nu. 


Besök från Uppsala

I torsdags åkte Rikard mot Helsingborg för att hälsa på sin vän Christian. De spenderade sedan helgen i Köpenhamn och Rikard kom hem igen i söndags. 

Monica och Minella kom hit från Uppsala och hälsade på mig och Isabella. Riktigt mysigt var det! Vi hade disco under fredagskvällen med Isabellas discolampa vilket barnen verkade tycka var himla roligt. Båda barnen bjöd på riktigt härliga moves haha!

Under lördagen badade barnen tillsammans och de verkligen tjöt av skratt. Så himla härligt att se! Sedan gick vi ut till lekparken en stund innan det var dags för lunch. Min mamma och lillebror kom över en sväng på eftermiddagen också så vi slängde ihop en sockerkaka och fikade medans barnen härjade runt. Ja, oj oj oj, så de härjade. 😂

Jag kan säga såhär att jag var helt galet slut sedan. Alla som haft ett litet barn och samtidigt varit gravida: ALL respekt till er! Jag förstår verkligen inte hur ni orkat. Alltså min kropp la till sist av, och då är inte ens Minella mitt barn. Det jag menar är att det inte var jag som behövde springa efter henne stup i kvarten, byta blöjor osv. Ändå fick jag så sjuka sammandragningar tillslut att jag knappt ens kunde stå upp haha. Isabella kan man liksom placera i soffan vid en film eller sätta henne på någon lugn aktivitet när man behöver en lugn stund. Det är lite svårare med en energisk 2-åring haha. Jag somnade med Isabella vid åtta på kvällen sedan och sov i 12 timmar. 😂 

Tack för trevliga dagar min fina syster och systerdotter! ❤️ Kom gärna tillbaka i typ december så ska vi försöka sätta igång mina värkar eller något haha! Här behövs inga trappor och storstädningar inte. 

MVC

Igår var det ett besök på mvc som stod på schemat. Allt såg bra ut, mitt hb hade gått upp till 116 från 104 så det var ju bra. Har däremot slutat med järntabletterna den senaste veckan och dricker nu blutsaft. Inte samma mängd järn, men jag kan verkligen inte äta järntabletterna. De förstör min mage, jag mår illa och jag får extrem magkatarr av dem. 

Mitt sf-mått låg på 28, och igår gick jag även in i vecka 30. En liten magisk gräns sådär som jag längtat till. Men jag tycker fortfarande tiden står helt stilla nu och det är väldigt jobbigt. Börjar få ångest över min viktökning nu också. Vågen visar högre siffror varje dag, och jag vet att det är jättetöntigt men nu när jag känner mig som en flodhäst blir de där siffrorna bara jättejobbiga. Måste nog sluta väga mig. 

Med Isabella gick jag upp typ 23 kilo och bilderna på mig då är hemska haha. Nu är jag rätt liten i vanliga fall, så jag försöker intala mig själv att min kropp behöver de där extrakilona för att klara av en förlossning haha! Efter förlossningen gick jag fort ner till min normala vikt igen så jag hoppas det blir samma sak denna gång.