❤️

Igår kväll skulle Isabella och jag ha lite egentid. Vi bakar ofta då, för hon älskar det. Igår ville hon baka rulltårta vilket vi också gjorde. Alltså hon är sååå duktig! Hon knäcker ägg bättre än vad jag gör. På riktigt alltså, hon gör det. 

Skulle jag gissa på ett framtida yrke hon kommer ha så förstår ni säkert vad jag skulle gissa på. Hon älskar som sagt att baka. Sedan om det är själva bakningen eller resultatet som är det bästa - det vet jag inte. Men min dotter är en riktigt gottegris, precis som jag. 😂

Sömn + ännu mer shopping

Vi hade ju en del jobbiga nätter så jag sa till Rikard igår att nu är det slut på samsovandet. Visst, det är sååå mysigt, men inte när Lowe bestämmer sig för att vara vaken och då ligger och sparkas och rivs. Jag tänkte att det kan han väl då göra i sin egen säng så störs man inte på samma sätt. Eftersom han inte är ledsen ändå liksom. 

Så ja, spjälsängen monterades upp igen igår kväll. Lowe fick sin nattflaska i famnen i våran säng och sedan la jag över honom i spjälsängen. Det tog ca en kvart och sedan sov han. Han var inte alls ledsen utan låg och tittade på sängmobilen innan ögonlocken stängdes. Det bästa av allt är att han sov till 05.00 imorse utan ett pip. Sedan fick han mat i famnen i våran säng igen och så la jag ner honom. Och han somnade om till 07.30!! Alltså så underbart! Men jag ska inte bli för till mig, för det kan ju varit en engångshändelse också. 

Men även under dagens vila har han sovit i sin säng. Inte en enda gång i famnen. Visste knappt vad jag skulle hitta på när han sov. Plötsligt hade jag massor av tid. 😂

Annars har dagen bestått av shopping. Rikard och Isabella var som i vanlig ordning ledig med oss idag. Vi åkte till mall of Scandinavia igen haha. Men till vårt försvar så behövde Isabella och jag nya skor. Sen att vi köpte massor med annat också är en annan femma. 🙈

Lowe somnade precis i sin säng igen, tror jag. För det är tyst. Isabella sover också och Rikard är ute och dricker några öl med kompisar. Själv tänkte jag kolla serier i någon timme nu och äta choklad som jag köpte idag. Åh så härligt! Ha en fin kväll allihopa!


Sooooov

I förrgår googlade jag "3-månaders sover bra på natten". Det skulle jag aldrig ha gjort (vem gör ens det??? Varför kan jag inte bara njuta av saker när de fungerar? Förstår mig inte på mig själv). Men Lowe har sovit så bra hittills och jag mindes det så mycket värre med Isabella så jag ville väl typ ha något bevis... På något. Ja jag vet faktiskt inte på vad riktigt... (?)

Redan natten därpå blev natten skitjobbig. Eller skitjobbig ska jag väl kanske inte säga, för han är inte direkt ledsen eller har magont eller så. Men han är vaken. Läääänge. I flera timmar faktiskt. 

Han vaknar upp och får sin flaska med ersättning. Han äter blundandes och det verkar som han ska somna om. Men så blir han sur, det känns som han försöker rulla över på mage (men 1. Han har inte lärt sig det ännu. 2. Han ska sova på rygg). Men så helt plötsligt så stannar han upp, ögonen är klaröppna och så börjar han prata. Sedan ligger han där och sparkas, rivs och pratar. Sedan gnälls det lite för att efter det börja om med snacket igen. 

Igår orkade jag inte ta Isabella till förskolan för att jag var sååå trött efter natten. Så vi sov ikapp oss lite på morgonen helt enkelt. Men vad händer inatt då? Jo, den blir likadan. Alltså jag är helt förstörd. Efter två timmar fick Rikard ta över, för trots att Lowe inte är ledsen eller så blir jag sjukt frustrerad. Jag vill ju bara sova! Fick sova en timme på soffan, men alltså det gav ju ingenting. Lowe sov längre på morgonen också men det kan ju inte jag dra fördel av eftersom Isabella ska äta frukost, göras iordning och sedan tas till förskolan. Aaahhh jag är så trött!!! Haha. 

Snälla kära barn, sov på natten!! Leka får du göra på dagen! ❤️