Och så var det söndag igen

Söndag kväll och jag tänkte försöka lägga mig inom en halvtimme. Isabella och Lowe sover båda två och Rikards fotboll börjar alldeles strax. Ingenting jag är intresserad av så då kan jag passa på att lägga mig i tid för en gångs skull. Annars fastnar vi så lätt framför serier hehe. 

Igår var vi iallafall i Örsundsbro hos Rikards föräldrar då hans mamma fyllde år. Det bjöds på riktigt mumsig mat. Vi passade såklart även på att njuta av det fantastiska vädret som helgen bjudit på. Det gjorde Lowe och jag även idag när vi gick på en promenad med Nellie. Alltså att solen kan ge en sådan energi. Jag älskar det! 

Rikard och Isabella åkte ut till Örsundsbro idag igen för att tvätta och fota våran gamla bil så vi kan få den såld någon gång. Just nu står den bara där ute vilket såklart är väldigt onödigt. 

Annars har det inte hänt så mycket mer förutom städning och sådana tråkigheter. 

För få timmar

Idag känns det som vi har massor att göra på alladeles för få timmar. Jag och Lowe skulle egentligen till Malin på en liten mammaträff med andra mammor (mammor jag umgicks med när jag var mammaledig med Isabella - hur kul?), men det blev tyvärr inställt. Rikard är ju ledig med oss på fredagar så han och Isabella skulle då gå på lekland istället, och det kan man ju inte direkt ställa in bara för mina planer blev inställda. Så dit ska vi idag. 

Men bilen är full av massa skit så Rikard måste först åka och lasta ut det på sitt jobb. Sedan måste vi handla mat och åka förbi Apoteket för att köpa mjölkfri ersättning (vi ångrade oss och provar ändå, för Lowe har det lite kämpigt stackaren). 

Sedan ska vi till Bålsta också för vid 16 ska Isabella vara hos sin moster Jessica och Jesper. Hon ska sova där och de ska ha pyjamasparty haha. Så det är lite tight med tid idag känner jag. Vi har liksom inte ens ätit frukost ännu. Och ändå sitter jag här och skriver haha. 

Nä okej rå, får avrunda här. Ha en bra dag!