Återförenade!

Rikard är äntligen hemma hos oss igen! Jag har varit lite av en zombie här hemma. Jag kan inte skylla på varken Isabella eller Lowe, utan enbart på mig själv. Jag får i perioder väldigt svårt att somna trots att jag är ruskigt trött. Så jag har legat vaken under nätterna, vridigt och vänt på mig och bara stirrat upp i taket. Oerhört påfrestande när man faktiskt ÄR trött. Sedan har barnen vaknat vid 06.00 varje morgon. Ingen bra kombo alltså.

Rikard har dock en rejäl magkatarr och mår väldigt dåligt haha. Ja, jag skrattar åt honom. Att tro att man fortfarande är 18 år när man fyller 30 är lite skrattretande faktiskt. Men jag tror han tycker det var värt det iallafall, de verkar ha haft väldigt roligt i Polen, han och hans vänner. Och det är ju såklart huvudsaken! 

Idag är det Sveriges nationaldag. Jag hade gärna velat hitta på något skoj, men Rikard känner sig vissen och vill inte köra bil. Klokt iof. Dessutom ska våran nya lägenhet inspekteras idag så allt ser bra ut. Imorgon får vi nycklarna, tjoho! 

När Lowe vaknar från sin vila går vi ut på promenad iallafall. Isabella ska cykla (med hjälp av oss). Det är inte klokt vilket dåligt tålamod hon har. Jag tror det kommer dröja länge innan hon lär sig cykla. Men vem vet!

(Bild från häromdagen när Isabella, Lowe och jag körde en picknick i lekparken. Sedan gick vi och kollade på studenterna som sprang ut. Jag blev alldeles tårögd, vilken lycka! Det var magiskt den där dagen för sju år sedan minns jag.)

Kommentera här: