Fullt upp

Det märks kanske att vi har en hel del att göra då det ekar tomt här. Rikard renoverar nya lägenheten och jag är med barnen. Det känns lite halvt kaotiskt allting just nu, så vi lämnar den biten för nu. Orkar inte tänka på det. 

Sist jag skrev så skrev jag att vi skulle ut och cykla och att jag tror det kommer dröja innan Isabella lär sig det då hon har så dåligt tålamod. Den meningen vill jag ta tillbaka. 😉 Hon cyklar helt plötsligt korta stunder själv!! Det enda problemet just nu är styret som hon viker undan efter några meter. Men balansen och allt finns där! Hon är sååå stolt och bara skrattar och skrattar och skrattar när hon cyklar haha. 


Igår åkte vi till min bror i Solna. Han gick ut högstadiet så vi blev ditbjudna på mat och fika. Supermysigt! Lowe fick en konstig hosta från ingenstans som jag inte förstod mig på. Men inatt bröt en förkylning ut så det förklarade saken.

 

Under dagen idag har Lowe inte kunnat sova någon annanstans än i min famn för då har han fått världens hostattack efter en liten stund. Stackars plutt. Han är väldigt hängig men har glada och pigga stunder också, om än kortare än vanligt. Hoppas vi andra slipper bli sjuka, är heeeelt fel tidpunkt för sjukdomar. Vi kommer som det ser ut nu inte ens hinna renovera klart innan vi måste vara ute från den här lägenheten. Så himla typiskt hur dumsnäll Rikard kan vara ibland. Men nä, inte tänka på det. Vi får ta det som det kommer! 

På Isabellas sommarfest på förskolan. Älskade barn!

Kommentera här: