Bättre helg!

Nu är helgen över för denna gång igen, och det dröjer nog några helger innan vi kan njuta ordentligt allihopa tillsammans igen. Kommande helg är Rikard nämligen i Polen med ett gäng vänner (de allihopa fyller 30 i år och tyckte en resa passade bra). Sedan får vi nycklarna till nya lägenheten när han kommit hem igen och då påbörjas renoveringen. 

Rikard har tagit semester och kommer fokusera på renoveringen, men sedan måste vi även börja flyttpacka för flytten går bara ett par veckor senare. Men som jag längtar! Det kommer bli sååå bra! 

Kök är beställt och i helgen har målarfärg, penslar osv inhandlats. Vi har även varit och provat sängar och lade en beställning på en. Ny tvättmaskin och golv och sådant har vi också lagt beställning på nu i helgen. Nu är vi verkligen i gång! 

Förutom lägenhetsfix har Isabella varit på kalas hos en förskolekompis. Sedan har jag varit i Bålsta och ätit på restaurang med två av mina systrar. Vi avslutade kvällen med att titta på en film. Riktigt mysig kväll! Mors dag är det idag också. Isabella hade ritat en teckning till mig och var så ivrig att ge den till mig imorse haha. Sedan hade hon anordnat en fest på sitt rum åt mig. Så himla gullig! Hon hade dekorerat lite överallt med hjälp av armband, hårspännen osv. 😂 På festen bjöd hon på tårta (duplo haha) med valfri dricka (pärlor). Kan inte annat än älska den där ungen! Under dagen var vi hos Rikards föräldrar där vi både åt lunch och fikade på en hallonmoussetårta. Till middag gjorde Isabella sedan hemmagjord pizza (med lite hjälp av mig, men i stort sett själv. När blev hon så stor? 💗).
Hoppas ni haft en lika fin helg som jag! (Sorry för alla olika bilder, det blev en blandning från snapchat, instagram och vanliga mobilkameran). 

Nu tar vi helg!

Vad hände med vädret? Det lovades strålande solsken hela veckan men idag har det varit riktigt kallt faktiskt och det ser inte så ljust ut med sol resten av veckan heller. Så tråkigt! 

Vi har iallafall tagit helg nu, Isabellas förskola har nämligen planeringsdag imorgon och fredagar är hon ju alltid ledig på. Sedan är det sista veckan nästa vecka innan Bells går på sommarlov! Huuuur sjukt? Det var ju nyss julafton, jag var höggravid och vi alla väntade förväntansfullt på Lowe. Tiden går verkligen extremt fort när man har en bebis. Jag tycker det är lite läskigt faktiskt. Men det är väl för dagarna verkligen går i ett kan jag tro. Det finns inte mycket tid över för "dötid" liksom. 

Vi får se hur den här sommaren blir. Isabella är inne i en väldigt krävande period och jag är faktiskt lite rädd att jag inte komme kunna sysselsätta henne ordentligt. Hon är som en liten minitonåring samtidigt som hon ska vara nära mig hela tiden. Hon kan absolut inte leka själv inne på sitt rum eller så. 

Gjorde ett litet test för att visa Rikard, så jag gick fram och tillbaka i lägenheten och gjorde egentligen ingenting. Men det var som att leka följa John. Hon går efter mig hela tiden och ska prata koooonstant. Gulligt javisst, men mina öron blöder och det skulle vara trevligt att kunna få njuta av en kopp kaffe i fred någon gång. 😉

Mysdag!

Lowe ville göra morgon vid 05.00 imorse. "Aldrig i hela mitt liv", tänkte jag. Nu hade han sovit hela natten utan vare sig mat eller nappinstoppning (19.30-05.00), men seriöst? Klockan fem? Nä, aldrig i livet som sagt. Vem tror ni vann? Det gjorde faktiskt han. Vid 06.20 tog Rikard honom i 40 minuter så jag kunde blunda en liten stund till innan väckarklockan ringde. 

Med tanke på den tidiga morgonen så ville Lowe sova redan vid 07.30 imorse, vilket han då gjorde. Fick väcka honom drygt en timme senare för att ge honom mat och kunna lämna Isabella på förskolan. Dagen började bra konstigt alltså. Lowe var trött och ledsen och vi blev försenade. Men men, dagen blev bra ändå! 

Jossi och Milian kom hit och vi åt en sån där brakfrukost. Love it! Lowe hade fortfarande inte återhämtat sig efter väckningen haha så han var grinig och ledsen på det mesta och var livrädd för Milian som gav ifrån sig lite ljud. Väldigt läskigt ju. 😉 Vi bestämde oss tillslut för att gå ut och gå och låta barnen sova i vagnen. Vi tog med oss fika med förhoppningen att barnen skulle sova samtidigt och vi kunde slå oss ner i solen. 

Barnen somnade inte samtidigt. MEN, de sov samtidigt. I hela fem minuter!! Fatta den ni, vad vi njöt! Haha nä det hanns inte mycket på den tiden, men vi hade riktigt mysigt ändå! Klockan för iväg och helt plötsligt var det dags att hämta hem Isabella igen. 

Jag är glad att det inte är vinter nu. Den här sömnbristen jag har just nu och så vinter på det? Usch alltså! Solen gör en iallafall lite piggare på något magiskt sätt.