Roligheter!

Men oj vad fort dagarna går. Jag hinner knappt med. Just nu är det väl ganska positivt då jag befinner mig i en liten svacka. Konstant trött och ganska less på allt. Men jag vet att det beror på bristen på utmaningar. Men i tre helger framöver nu väntas bara en massa skoj så jag tror jag kommer må gott efter allt. Sedan är det jul, min absoluta favorithögtid. Efter det nyår, och en vecka in på det nya året sätter vi oss på ett plan till Thailand. Det kan väl inte ge någonting annat än positiv energi va?

Tidigt i fredags åkte vi till Norrland, Torpshammar. Rikards mormor, morfar och morbror bor där och det var ett bra tag sedan vi hälsade på. Jag älskar lugnet där uppe och brukar alltid åka därifrån med en behaglig känsla i kroppen. Den här gången var det dock ganska kämpigt, jag var helt slut när vi kom hem i söndags. För det första blir man ju ganska trött av att konstant hålla koll och jaga en bebis i ett ickebarnsäkrat hem. Men det kan man överleva. Men fy tusan vad dåligt Lowe sov där uppe. Visst, det kan han göra hemma också men då är man ändå hemma. Den där stressen att försöka få honom lugn när han var ledsen för att inte väcka andra. Nä fy, det var ganska jobbigt. Men nästa gång är han äldre och då går det nog mycket bättre också.

Igår hade Isabella sin första dansuppvisning. Hon har gått på dans hela hösten och igår var alltså sista gången (denna termin). Så himla roligt att se och så taggad hon var!

Efter dansen åkte vi upp till centrum för en middag med Anders och hans sambo Anna som jag pinsamt nog inte träffat tidigare. Det var mycket trevligt iallafall även fast det emellanåt blev lite kaosartat med barnen. Nästa gång vi går på restaurang tar jag med ipaden till Isabella. Några invändningar på det? 😅

Kommentera här: