Festande och jävla fettfläckar

I fredags så vart det lite krök hos Jossi. Lite luddigt är det från den kvällen, men jag vet att jag hade grymt kul om man kollar på alla mina cepestora smile på alla kort som är tagna, haha. Fattar inte vad fan jag gör faktiskt. Igår hade jag dock inte så kul, låg mest i sängen och mådde piss. Fast då ska man inte jämföra med Rikard, för han hade nog sin värsta bakfylla ever. Han spydde typ hela tiden och det kom så fort att han tillomed inte hann till toaletten, muahahaha. Idag mår han iallafall bra! ;)

Idag var vi på Ikea, köpte lite hyllor och så. Sedan har det blivit att tvätta och jag har varit grymt ledsen då jag upptäckt att en salva jag är tvungen att ha på bröstet pga utslag fettat ner ett par av mina linnen/tröjor och det går liksom inte bort. Så jävla roligt, hur fan kan man "uppfinna" en sådan salva? Dessutom tar det flera timmar innan salvan "åkt in" i huden, så jag kan inte vänta med att klä på mig heller. Åhhhh, skitfan!

SNART UNGERN! Fast det kommer regna där de första dagarna står det på vädret... medans ni har fått in högtryck här i Sverige. Kan det komma på en sämre tidpunkt liksom?