Mask i toaletten!

Mamma, Monica, Markus, Dennis och Jessica kom över en sväng igår. Vi fikade och sådär. Sedan åkte vi (minus mamma & Dennis) till pappa där det blev ännu mer fika och födelsedagsfirande för lilla Jessica som fyller 18 år idag!!!! Förstår ni? Haha lillskiten är myndig.

Jag var tvungen att visa hela familjen "ha det så kult på restaurangen"-klippet, för INGEN hade sett den. Skandal ju. Jag garvade mig igenom den flera gånger, och dom andra tyckte nog också den var rätt rolig. Jag kissar nästan på mig när jag ser den haha.

Påtal om kissa... igår när vi kom hem så gick jag och just gjorde det. Då såg jag plötsligt något i toaletten och undrade vad fan dom (typ Dennis) hade kastat ner i toan. Studerade det lite och så såg jag att det var en MASK. Som RÖRDE på sig!!!!!!!! Den ålade omkring där i toaletten och jag höll på dööööö. Skrek efter Rikard som fick kika ner i toaletten efter jag varit där HAHA och kolla på den äckliga marren. Då sa han något om den var från mig. Hade inte ens tänkt den tanken, så i någon minut så hade jag ren panik och ville slita sönder min kropp, för jag trodde masken kom från mig. Men jag lugnade ner mig, för vid närmare eftertanke så kunde den omöjligt kommit från urinröret, och någon annanstans så hade jag ju känt det haha. Dessutom kissade jag bara, haha. To much information kanske, men jag var bara tvungen att berätta det. Det var så sjukt äckligt. Spolade ner äcklet, och har försökt hitta något svar, men utan framgång. Vi ringde sjukvårdsupplysningen för säkerhetsskull, men hon trodde inte alls den skulle kommit från någon människa. Springmask och spolmask tex ska vara vita, men den här masken var brun-svart typ. Och smal.¨Och ca 5 cm lång.

UÄÄÄhhhhhh... kunde knappt gå på toa imorse... tänk om den återvänder? Värsta maskinvasionen. Fyfan! 

Någon som varit med om en mask i toaletten?