och så var det en rubrik igen, ja...

Idag har det hittills varit tvätt av bebiskläder och sedan har vi börjat vika in saker och ting i en garderob vi har köpt. Lite tidigt kanske, men det har blivit så stökigt med alla grejer. Allt har nämligen bara slängts in i rummet och dörren har varit stängd så inte katterna kunnat ta sönder någonting, så nu fick det bli så. Blev genast mycket fräschare, men man längtar ju såklart mer när man har allting framför sig. Tänk att det är hela fyra månader kvar, det är sååå lång tid. Men samtidigt... vet ni att det det var en månad sedan som vi var på ultraljud? Hur sjukt är inte det? Tiden går ju verkligen fort, och det märker man när man jämför sådär.

Nu ska det pluggas, och senare ska det storhandlas mat inför veckan. Ikväll blir det ett besök hos Rikards bror Mathias som fyller år också.

Hoppas ni har haft en trevlig halloweenhelg!

Har inga andra bilder, så jag slänger upp några från förra halloween när vi hjälpte min morbror och hans familj med att måla deras hus. Efter det blev det mys framför elden och barnen (och även en del vuxna haha) klädde ut sig. Det var en rolig dag!