Och så ännu en måndag

Igår kom pappa, Sussie, Alicia och hennes vän Josefine hit på födelsedagsfika. Fick jättefina väggljushållare och pengar. Nu är frågan vad jag ska köpa för dom pengarna, är lite velig. Skulle behöva klippa mig, men vet inte om jag klarar av att sitta så länge. Mitt hår är rätt tjockt så det brukar ta sin lilla tid. Sedan vill jag ha en ny vardagsrumslampa, men det är liksom inget måste, så kanske jag ska lägga pengarna på något roligare? Som det nya Donkey kongspelet. Äsch, det återstår att se vad jag köper för pengarna.

Framåt eftermiddagen så åkte vi iallafall ut till Rikards föräldrar med den där feta regnbågslaxen. Den är odlad, så ingen tror att jag trycker i mig massa fisk som kan vara skadligt. Rikards mamma (Elisabeth) tillagade den iallafall och så kom resten av familjen också. Gott som tusan var det! Elisabeth hade bakat en massa gott också och gjort en operatårta. Så gulligt! Fick blommor och en speciell wiikontroll som jag önskat mig så länge. Nu har jag att göra fram till förlossningen haha! Tack så hemskt mycket för allting, det uppskattades verkligen!

Idag är det iallafall ung mammagrupp som gäller. Får vi se ifall det dyker upp några nya människor, annars så är jag den enda som inte fått bebis än. Det betyder alltså att jag kommer vara där själv isåfall. Fast Nellie skulle kanske titta förbi med hennes dotter Metallica. Ska bli så spännande!