ont i hjärtat

Hallå där!

Nu har det varit helg, vilket betyder att Rikard varit hemma med oss. I lördags åkte vi ut till Rikards föräldrar, och i söndags så var väl tanken att vi skulle bjuda över lite folk som ännu inte träffat Isabella, men vi hade en så dålig natt att vi skippade det. Inatt däremot så sov hon 6 timmar på raken, och det var såååå välbehövligt. Har haft så många nätter nu där jag inte fått sova, så det kändes verkligen skönt med några timmars sammanhängande sömn.

Igår fick Rikard ta Bellan i en timme medans jag sov en liten stund. Sedan kom han och väckte mig och jag såg på en gång att han hade något att berätta. Det är såhär att vi lagt upp våra två underbara katter på blocket. Åh, så hemskt det är, men så är det. Jag trodde aldrig någonsin jag skulle kunna göra det, de har alltid varit mina små älskade bebisar och min kärlek till dom har varit sååå stor. Trodde aldrig jag skulle kunna älska något eller någon mer än dom. Men så kom ju våran Isabella, och min kärlek för henne går inte ens att jämföra. Hon betyder verkligen allt för mig, och att ha kvar katterna går inte. Det är rentav farligt då de tex när de leker kutar längs golvet och glider och har sig. Chili är samtidigt världens osmidigaste katt och ramlar ner på allt. Förut låg jag i soffan och han hoppade upp och tog sats med klorna i mitt ansikte så jag började blöda näsblod. Han menar ingenting med det, han är bara lite klumpig och dum.

Som det ser ut just nu så måste vi stänga dörrar hela tiden, och det gör ju katterna väldigt ledsna, och såklart även oss. De får inte samma uppmärksamhet längre, och det är faktiskt synd om dom när de inte går först längre. Vi tog alltså beslutet att vi inte kan ha kvar dom, men vi har ändå varit noga med vart dom ska hamna och att dom ska komma till ett hem tillsammans. Som ni förstår är det inte det lättaste, men så hade någon kvinna tydligen ringt igår under tiden jag sov. Hon hade ett barn på 6 år, bodde lite större än vad vi gör, innätad balkong och kattlucka så de kan vara på balkongen när som helst. Alltså mycket bättre än vad vi har det just nu. Hon var jätteintresserad av katterna och verkade jättebra så på fredag kommer hon och hämtar dom. När Rikard berättade detta så började jag storböla, för det känns så himla jobbigt. Jag älskar mina två missar, verkligen oerhört mycket, men det här är det bästa för både dom och oss. Usch, jag kommer vara så förstörd på fredag. Känner redan nu när jag skriver hur det bränns bakom ögonlocken. Mina älsklingar... åh, vad jag önskar att jag kunde ha er kvar.
Kommentarer:

1 Fia- mamma till Edison:

Åh jag förstår precis hur du känner.. har ju också två missar. Vi stänger också dörrar nu och de tycker ju att det är sååå hemskt :( Den ena katten kan vara lite sur av sig om man rör henne när hon inte vill och sånt så jag är skitorolig hur det ska gå med barn. plus att hon kissar inne när hon blir sur... Fy får se hur det går!

2 Tina - Minnas mamma:

Wow, 6 timmar! Minnas rekord att sova i sträck är än så länge 4½ timme, men vi kämpar på..Förstår att det känns fruktansvärt att sälja katterna. Det är alltid jättejobbigt när man måste sälja något djur, jag förstår verkligen hur du lider. Men om det är det som är det bästa för både katterna och er så är det verkligen rätt sak att göra. Du gör det ju för deras skull!

Massa kramar!

3 Angelica - Mamma till Moa <3:

Fy vad jobbigt :(

4 Killmamman:

gud så jobbigt, förstår att det smärtar! men ni måste ju som du skriver tänka på ert och bebis bästa. hoppas de får ett fint hem!

5 Josefine:

men usch usch usch ! kan inte ens föreställa mig att ge bort Chiquita, hon är ju min bebis ! man måste ju prioritera i livet och hoppas verkligen att missarna kommer till ett bra hem där ni kan få komma och hälsa på :)

6 Liza - Mamma till Joline:

Skickar dig en kram<3

7 Edvina:

Snyft, jag skulle aldrig kunna lämna bort min lilla bebis!

8 Mikaela - mamma till Viktor <3:

Älskade vän! :( <3

9 Ida:

Har oxå två underbara missar. Vi var jätteoroliga för hur de skulle gå när Nova fötts. Men än sålänge har de gått bra. Det är ju en mardröm att behöva lämna bort sina håriga älsklingar.

10 Josefine:

Tack! Hur går allt för er nu? Börjat komma in i rutiner och så ännu? Super söt är hon! :DSynd med kissarna, hoppas dom komma till ett bra hem som tar hand om dom lika bra som ni! :)

11 i min lilla lilla värld:

Vi gjorde oss också av med våra katter när Wilda var nyfödd. Det funkade bara inte...

12 i min lilla lilla värld:

Vi gjorde oss också av med våra katter när Wilda var nyfödd. Det funkade bara inte...

13 Jessica:

Det är jobbigt :( Jag grät jättemycket när jag lämnade ifrån mig citrus och då hade jag inte haft honom lika länge :(Men som jag sagt, skönt att det blir ett bra ställe :)

14 Alicia.<3:

Började typ gråta nyss av de du skrev. :(<3

Kommentera här: