...

Jag älskar att vara mammaledig, älskar att umgås med Isabella. Men jag har även börjat känna mig rätt ensam. Nellie, mamman jag umgicks med nästan varje dag innan började i skolan igen till hösten, och hennes dotter går numera på förskolan. Jag har andra mammavänner också, men för att komma till alla så måste man åka tåg och det har inte jag råd med att göra hela tiden. Tycker det är jättetråkigt, för dom senaste veckorna har Bella och jag inte alls hittat på så mycket som vi båda kanske velat. Jag börjar känna mig rastlös, och jag märker att Bella inte heller vill sitta hemma hela dagarna. Visst, vi tar promenader och leker i lekparken ibland, men det räcker inte. 

En SL-remsa kostar 200 kronor, med 16 klipp. Om jag åker till tex Jakobsberg så tar dom tre klipp, vilket blir sex klipp eftersom vi måste komma hem också. Det blir 75 kronor bara för att åka iväg EN dag, två stationer bort. Ska jag in till stan blir det ännu dyrare.
Vet inte ens vad jag vill med inlägget egentligen, kanske bara skriva av mig lite antar jag. Tycker det är förjävligt hur dyrt det ska vara att åka kommunalt faktiskt.