Usch vilken hemsk dag

Idag har varit en hemsk dag. Rikard är ju sjuk, och Isabella har varit världens monster. Jag skojar inte, hon har skrikit och gnällt precis hela dagen. Jag har inte ens fått leka med henne utan att hon börjat slåss och skrika. Vet inte alls vad som varit så fel, men jag kan tänka mig att det är vattkopporna. Hon har inte så många faktiskt (om det ens är det haha), men hon har både blåsor i munnen och under fötterna. Kan inte vara så skönt.
Sedan har jag känt mig så otroligt ledsen på allt och alla. Jag har frågat hur många som helst idag om lite hjälp att handla, men ingen har kunnat hjälpa mig. Tillslut fick jag gå och handla det nödvändigaste på vårat Konsum här, men Isabellas blöjor finns ju inte ens där, så nu har vi typ 3 blöjor kvar. Det ska bli intressant att se hur morgondagen blir.

Jag är absolut inte sur eller så på någon, jag förstår att man kan ha annat att göra. Men jag vet själv hur jag ställer upp för andra, så när plötsligt INGEN kan hjälpa mig när jag ber om en tjänst så blir jag såklart ledsen. Jag hoppas morgondagen blir bättre, men jag tvivlar på det. Blir nog ännu en hemmadag med ett naket skrikmonster och en sängliggandes sambo.

Ja, som sagt...jag är bitter idag.