Lilla Isabella

Isabellas favoritsyssla är helt klart att "läsa" just nu. Hon kan sitta och bläddra i sina böcker själv, men det bästa är ju såklart när någon annan läser för henne, och särskilt om hon samtidigt får sitta och mysa i knäet.
"Tittut" är också något hon går runt och leker hela dagarna, med allt hon kan finna. Men det har hon gjort ett bra tag nu.

I julklapp fick Bella ett lektält av sin farmor och farfar och där inne är hon ofta och busar. Ett piano som hon fick av sin moster med sambo är en annan favoritleksak.

Tv:n har hon aldrig varit så jätteintresserad av, men det händer att hon fastnar där i några minuter ibland. Särskilt om det är Fiffi och blomsterfröna, eller Bubble Guppies som visas på tv:n.

En annan ny grej är att hon blir skitförbannad på sina kläder. Förra veckan kunde hon knappt ha sin heldress med dragkedja på, för hon drog ner dragkedjan hela tiden och blev sååå arg när det tog stopp. Ibland är det bara så att hon inte vill ha något på sig, och blir arg när hon inte kan ta av sig det. Gör era också såhär? Hon får rediga utbrott alltså. Lite kul är det faktiskt haha!

Sedan har jag upptäckt att hon blir "blyg" ifall man frågar om hon kan göra något (och hon kan det). För en liten stund sedan frågade jag om hon kunde tuta på bilen. Hon höll inte på leka med den just då. Hon blev alldeles fnissig där hon stog. Jag puttade lite på bilen för jag tänkte att hon kanske inte visste vart den var. Då fnissade hon lite till, sedan gick hon mot den och slog med handen på tutan flera gånger. Jag klappade då händerna åt henne och då höll hon nästan på dö av stolthet haha.