Semester

Min semester har inte börjat bra alls. Igår fyllde min lillasyster 20 år, och tanken var väl att fira henne då. Såklart. Men jag stängde igår och kände att det inte blev riktigt bra, så vi bestämde att vi skulle fira henne idag istället. Rikard och Isabella hämtade iallafall upp mig, och precis när vi parkerat bilen så kräks Isabella ner både henne och bilbarnstolen. Skitkul! Ingen magsjuka här inte, men en jävla förkylning och hosta som tyvärr får mitt lilla troll att även kräkas.
 
Jaja, inget mer kräks har det blivit, men inatt vaknade Isabella vid 4 och vägrade att somna om igen. Något sådant har inte hänt på hur många månader som helst. Vi gav henne tillomed välling, men nä. Inte skulle det sovas. Jag har varit så sjukt trött idag att det inte är klokt, men jag tänkte att jag får väl vila sedan när Isabella sover sin lunchvila. Tror ni att hon ville sova den eller? Såklart inte. Eller ja, hon sov i 10 minuter, sedan började hon gallskrika och ville inte somna om (i vanliga fall sover hon 2-3 timmar). Nu sover hon äntligen, men då somnade hon i min famn. Så fort jag ens kom för nära hennes säng så blev hon helt förtvivlad. Jag förstår verkligen inte varför! Hon har inte haft några problem med att sova i sin säng förut när hon varit sjuk. Aldrig faktiskt.
 
Nu har jag så sjukt ont i huvudet och min kropp skriker efter sömn. Men jag tänker fan inte gå med på det! Nu ska jag dricka kaffe, sedan ska jag sminka mig, sedan ska jag tusan in till stan för att bli lite lagom full sådär på en trevlig uteservering. Solen har ju faktiskt tillomed vågat sig fram nu. Helt klart för min skull!
 
Sorry för dom bildlösa inläggen, men nu orkar jag ingenting annat.