Underbara helg

Dom senaste dagarna har varit otroligt mysiga, och jag har njutit av varje sekund. I fredags fyllde älskade Metallica två år och det var vi såklart tvungna att fira. Det bjöds på tårta och saft, och sedan blev vi även kvar på middag. 
 
Igår så var det dags för det "riktiga" kalaset, och ännu en gång bjöds det på tårta. Inget mig emot då tårta kan vara det godaste som finns. Jag älskar tårta, och det kan jag lova er att även Isabella gör. Efter kalaset så kom min mamma och lillebror över och busade en del med Isabella. Jag hade (har) äckligt ont i nacken så det var skönt att någon kunde roa henne lite.  
 
Idag så åkte Isabella och jag till Jakobsberg för att träffa Sara och Benjamin. Som alltid så är det så jäkla svårt att få ungarna att sova samtidigt haha. Benjamin sov medans vi åt lunch, och efter lunchen när det var dags för barnen att leka lite (tyckte vi) så var ju Isabella jättetrött istället och somnade. Nåja, vi mammor hade en del att prata om iallafall, så helt illa var det ju inte. Tråkigt bara att dom aldrig kan leka, för dom ska nämligen gifta sig om sisådär tjugo år. Dags att lära känna varandra lite bättre tycker vi. Åh, svärsonen Benjamin. Japp, charmigare pojke får man nog leta bra länge efter.