Min älskade bortglömda vän

För ett år sedan ungefär så köpte jag min iphone. Efter det så slutade jag i princip att använda min systemkamera. Jag som älskade att fotografera! Men det blev så mycket lättare att bara kunna ta fram sin mobil och ta några kort. Inga inställningar, inget perfekt ljus osv.
 
Jag har haft stora problem med min Iphone nu, och igår kväll fick jag nog. Så hela den här dagen har jag ägnat till att säkerhetskopiera och återställa min telefon och allt vad man nu gör. Det löste förövrigt inte ett skit, så telefonen får åka in på lagning. Men det var inte det jag ville säga. Nu var det så att Isabella badade tidigare ikväll och hade med sig fingerfärg i badkaret. Hon hade så kul att jag bara var tvungen att ta kort på henne. Men det kunde jag ju int. Inte med min Iphone iallafall. Systemkameran åkte fram, och jag älskade det! Åh, det ÄR ju ljuset och inställningarna och allt som jag vill fiffla med.
 
Nu kommer systemkameran följa med på framtida äventyr. Den som vill köpa mig en ny dator så jag kan leka med bilderna i photoshop sedan får gärna göra det också. Hihi. Just nu orkar den ingenting. Skitdator!