Juldagen

I alla år har jag firat jul hos min pappa under juldagen. Den dagen är i princip helig för mig. 

Rikard mådde fortfarande inte bra, men han följde med ändå. Tråkigt nog åkte han hem efter att vi ätit då han inte orkade mer. Men vi hade det trevligt ändå. Alla hade olika områden när det kom till julmaten och det blev så jäkla bra allting. Men jag kan säga att jag är väldigt trött på allt som har med julmat att göra nu haha. 

Jultomten kom förstås även till Bålsta. Inte illa att träffa jultomten två gånger ifall ni frågar Bella. På julafton tyckte hon att han var lite läskig och det tyckte hon nog på juldagen med. Men hon vågade iallafall krama honom den här gången. Minella, Isabellas kusin, tyckte dock att tomten var oerhört spännande, och vågade till och med upp i hans knä.

Jultomten i år var min pappa. Hans ursäkt till Bella varför han var borta var att han bajsade. Haha alltså vad är det för fel på min familj? I andra familjer kör man med att man köpte tidningen eller något, men nä inte i min. Här bajsas det. 😂

I vilket fall som helst blev det ännu mer paketöppning, ännu mer godsaker och när barnen la sig för natten avrundade vi allihopa kvällen med en film. Det behövdes.

Älskar min knäppa familj så himla mycket! Det kan inte vara lätt att vara ny och komma in i våran familj. Vi är minst sagt väldigt speciella men fasen vad jag älskar det!