En frisk vecka? Eh knappast

I fredags hade Rikard och jag bjudit över några vänner på middag. Vi åt, spelade spel och drack gott. Jag vann när vi spelade. Såklart. Behövde bara informera er om det. 😉

Vi hade barnvakt kvällen till ära. Isabella stannade hos sin farmor och farfar ända till söndag förmiddag, så hon fick riktig kvalitetstid med dem. Det behövde hon, få komma bort lite. Hon har varit så sjuk på sistone och är så trött på att vara hemma. När vi fick hem henne igår hade hon hunnit bli tokförkyld. Hon hostade massor också. Öroninflammation är borta, så nu är det en ny grej som avlöser här. 

Idag vaknade hon upp med feber också, är gnällig och allt är bara fel. Allt är fel för mig med, för jag vet seriöst inte vad vi ska göra! Jag satt och räknade igår, och de senaste 40 dagarna har hon sammanlagt varit frisk 11 dagar. Det är helt sjukt! Är det här verkligen vanligt? Som högst är hon frisk i tre dagar liksom. 

Idag är det jag som för vabba igen, för Rikard har viktiga möten. Känns jobbigt att jag jämt åker på det. Jag förstår att jobbet är viktigt, men min skola är också viktig och jag kommer verkligen efter. Tycker allt är så jäkla jobbigt just nu. Jag blir deppig som bara är hemma och vabbar hela tiden och jag blir deppig när jag kommer efter i skolan. Som att jag bara ska ge upp. Istället kämpar jag på och blir stressad och otrevlig mot min omgivning. Inte såhär jag vill ha det. 

Idag sa Bella att hon faktiskt tröttnat på sin hosta. Hon frågar varför den aldrig lämnar henne ifred och hon frågar varför hon inte kan få gå till förskolan och leka med sina kompisar. Jag har inget bra svar, för jag vet faktiskt inte varför hon är sjuk hela tiden. 

Kan vi ha mögel hemma? Kan förskolan ha det? Kan det vara hamstrarna? Har hon nedsatt immunförsvar? Eller är alla barn såhär? Jag vet inte och återigen känner jag mig så maktlös. 

Längtar till den 6 mars då hon äntligen ska få komma tillbaka till barnläkarmottagningen (väntat i förra veckor redan). En ny utredning tänker jag kräva på henne. Allergitest osv. 

Vet att jag ofta skriver om Isabellas sjukdomar, men det är liksom typ det som händer i våra liv just nu.