zzZzz

Åååååh vilken jobbig natt vi hade. Isabella vaknade strax efter att jag somnat vid 12-tiden. Sedan var hon vaken till 03.00 och kunde inte somna om. Ropade. Skulle dricka vatten. Skulle kissa. Var hungrig. Var ledsen. Ja, allt. Tillslut somnade hon men vaknade vid 04.00 igen. 😴 efter det somnade hon dock om rätt fort. 

Vi var på vårdcentralen iförrgår då Bella haft hosta i två veckor. Hon har varit hemma hela den hör veckan från förskolan och hela förra (förutom måndagen). Astmamedicinerna hjälper inte och hon har hostat hela nätterna och även kräkts av det. Så iförrgår fick vi mollipect utskrivet och jag tror det är den som är boven i den här sömnlösa natten. För det ska tydligen vara en biverkning. Så ikväll skippar vi hostmedicinen så får hon bara morgon och vid lunch. 

Det känns att man haft dåliga nätter i två veckor nu. Nästan som att man har en nyfödd haha. Hoppas det vänder snart. 

Idag ska vi städa och ha oss lite och sedan ska Isabella och jag ha fredagsmys med Nellie och Metallica hemma hos dem. Skönt att få komma ut lite! Isabella har fått världens hostattacker ute så vi har mest hållt oss hemma. Så vi är båda vääääldigt rastlösa.