Vatten vatten, bara vanligt vatten

Fy tusan vad jag har ont i fötter och händer. Jag tycker mig inte se någon direkt svullnad på fötterna, men mina skor vittnar om annat. Jag får knappt på mig skorna längre. 

Mina händer värker och känns korviga. Kan knappt knyta händerna, och på nätterna vaknar jag av att de är alldeles bortdomnade. Fy alltså. Såhär minns jag inte att jag hade det med Isabella. 

Mina gravidjeans är egentligen för små. De stramar och det känns som fett ploppar ut från alla håll och kanter haha! Min rumpa är enorm! Sa till Rikard att känna på mina nykomna love handles igår och fnissade lite. "Haha ja jag ser" svarade han då. Man ba men tack! 😂 

Jaja, allt känns för litet men samtidigt är jag för snål för att köpa nya gravidkläder. Är 1.5 månad kvar av graviditeten liksom. Däremot verkligen måste jag köpa mig ett par nya skor, så det får bli dagens jakt. Mina fötter är förstörda alltså. 

Det är kul det här med att samla på sig vatten. Eller inte. Alltså egentligen bryr jag mig inte direkt så, men när det gör ont överallt så blir det plötsligt en helt annan grej. Jag kommer snart inte kunna använda mina händer känns det som. 

Förresten.. Stödstrumpor. Hahaha låter så kul. Men det kanske vore något att köpa. Vad vet jag. Fan jag blir verkligen bara sexigare och sexigare. Tillsammans med de där nättrosorna på BB kommer jag rocka sedan. 💁