Swish sa det!

Augusti! Slutet på augusti till och med. Hur kunde sommaren bara swisha förbi?

Vi har haft en jättefin sommar, men även ganska kaosartad. Vi flyttade ju och det har varit mycket renovering och inte jättemycket tid tillsammans hela familjen. Även fast vi fått en del tid ihop också har den här sommaren tagit rejält på mina krafter. Stundtals har jag känt mig som en ensamstående tvåbarnsmor och Lowe har börjat sova otroligt dåligt om nätterna med en rejäl sömnbrist som följd för min del.

Men nu ska vi inte klaga! Om fyra dagar väntas en Greklandresa, och det är väl mer eller mindre det som fått en att stå ut när det varit som värst. Att veta att vi kommer få den där efterlängtade semestern tillsammans.

Isabella har hunnit gå en vecka på förskolan plus igår och så idag. Resten av veckan ska hon vara ledig trots starka protester från hennes sida. Hon har längtat som bara den efter sina förskolekompisar, men jag vet att Isabella varje sommar efter semestern hinner gå högst två veckor på förskolan innan hon drar på sig någon sjukdom. Vill helst slippa ta med en sådan till Grekland som ni kanske förstår!

Hoppas ni alla haft en fin sommar! Det verkar som värmen är tillbaka nu i några dagar, så man får passa på att njuta innan hösten kommer. Men visst låter även det mysigt? Jag gillar hösten!

Slänger upp en liten bildbomb på blandade bilder. Orkar inte ta igen allt och så nu får det bli så. 😜

Kommentera här: