God morgon!

Lowe och jag gjorde morgon vid 7.30 idag. Rikard sover fortfarande (annars är det faktiskt jag som brukar sova länge haha). Isabella vaknade en halvtimme senare och så åt vi frukost tillsammans medan Lowe satt i babysittern. Där var han nöjd tills jag hann äta upp min macka iallafall. 😉 

Under graviditeten var jag hungrig jämt. Till frukost åt jag gröt och gärna en macka till. Nu får jag tvinga i mig en macka på morgonen, så pass att jag får kväljningar ibland. Känner knappt några hungerkänslor alls och vissa dagar kommer jag på mig själv med att bara ha ätit den där mackan på morgonen. Konstigt det där. Minns att det var likadant med Isabella när hon var nyfödd. 

Jag tycker Lowe sover väldigt bra på natten. Igår åt han vid 20.00, sedan somnade han fort och sov vidare till 00.30 för mat och blöjbyte. Sedan vaknade han igen vid 05.00 för mat och blöjbyte och somnade om till 07.30. Han har hittills ätit ca två gånger per natt. Är medveten om att det kan ändras fort det där så jag passar på att njuta nu. 😉 Isabella sover ungefär 12-13 timmar per natt utan uppvak. Händer verkligen ytterst sällan att hon vaknar och så har det varit lääääänge.