Så. Jäkla. Mycket. Kaos.

Hej! 

Det är och har varit sjukt mycket. Vi har nu flyttat in i nya lägenheten och det är inte mycket annat än ren kaos. Vi har sovit en natt där men det var ohållbart att vara kvar där med två barn kände jag så vi flydde hem till min pappa i Bålsta. Vi har nu bott här i några dagar och blir kvar till midsommar åtminstone. 

Stackars stackars Rikard som får fixa och dona alldeles själv. Han är verkligen bäst, förstår inte hur han orkar. Tänk att han renoverat konstant i ett par veckor för att nu fortsätta samt börja få ordning på hemmet. Det är som sagt kaos så man vet i princip inte ens var man ska börja någonstans. Han är verkligen bra han, är otroligt tacksam.

Är även otroligt tacksam för all hjälp vi fått under flytten. Rikards familj har ställt upp som bara den, och även familjen Falkner har ställt upp genom att ha Isabella hos sig. Ni alla är guld värda!

Jag trodde inte vi hade speciellt mycket onödigt, men alltså HERREGUD! Hur kan man samla på sig så mycket skit???? Jag ser knappt något ljus i tunneln och då är jag ändå bara hos min pappa nu. Det är jobbigt att konstant vara själv med barnen också men det är verkligen inget att jämföra med allt som Rikard gör. Vilken karl!! 

Jag får återkomma när saker och ting lagt sig lite. Ha det så bra så länge!