SOMMAR

Alltså åh SOLEN! Vad du gör mig lycklig!

Igår skulle Isabella till förskolan och vi var redo och allt. Men i sista sekund så ångrade vi oss och åkte till Jossi istället. Isabella fick välja om hon ville med eller inte, och hon valde då att följa med. Skönt för då slapp jag tänka på hämtningen sen. Blir så stressigt när man åker kommunalt och allt. 

Vi hängde hos Jossi heeeela dagen. Åkte hemifrån vid 09.00 och var hemma igen vid 19.00. Då var vi alla helt sjukt trötta, precis som det ska vara efter en heldag med sol, bad och goda saker. Åh sommar alltså!! Malin, Emlan och Nicole var där med sina barn också men de åkte hem tidigare för att hämta hem sina äldre barn från förskolan. 

Idag fick Isabella gå till förskolan och vid hämtning så följde Isabellas förskolekompis med oss hem. De var så söta och hade jätteroligt hela eftermiddagen. Jag kan inte förstå hur min älskade Isabella blivit så stor! Det är galet, men även så fantastiskt! 

Nu ska jag ta mig en dusch, kolla ett avsnitt av en serie och sedan tänkte jag sova. Nu blir jag ensam med barnen i några dagar, och imorgon är Isabellas sista dag på förskolan innan SOMMARLOV!! 😃💗

Kommentera här: