Mammaträff

Lowes feber försvann ju nästan lika fort som den kom, men hans matvägran är kvar. Från 07.30 imorse till 16.30 hade jag fått i honom ca 100 ml. Annars brukar han äta typ 180 ml var tredje-fjärde timme ungefär. Förstår fortfarande inte, men bara att vänta ut antar jag. 

Idag har vi iallafall tillbringat dagen i Skälby, hemma hos Malin där
massor med andra mammor och bebisar också var. Äldre barn också för den delen. Det var riktigt trevligt och verkligen så kul, för bland annat Malin som vi då var hos umgicks jag med när Isabella var en bebis. Och så har vi fått barn igen! Isabella följde med idag också och deras barn i samma ålder som Bella var också där, så det var skoj. Tänk så fort tiden går alltså, nyss var de bebisar men nu är de fem år och det har kommit ett till gäng bebisar haha. 

Malin hade varit så duktigt och både bakat scones och gjort en pastasallad. Jag hade själv knappt lyckats med det ena alltså haha. 

Vid halv 3 började vi röra oss hemåt och mötte upp Jessica på tåget. Vi tog en snabb fika i Kungsängen och sedan promenerade Isabella och jag hem med Lowe sovandes i vagnen. Två minuter hemifrån vaknade han och var inte glad alls. Skrek som en stucken gris tills vi var hemma och han fick flaskan. 150 ml slukade han, så hoppas hoppas det vänder nu.