Bättre helg!

Nu är helgen över för denna gång igen, och det dröjer nog några helger innan vi kan njuta ordentligt allihopa tillsammans igen. Kommande helg är Rikard nämligen i Polen med ett gäng vänner (de allihopa fyller 30 i år och tyckte en resa passade bra). Sedan får vi nycklarna till nya lägenheten när han kommit hem igen och då påbörjas renoveringen. 

Rikard har tagit semester och kommer fokusera på renoveringen, men sedan måste vi även börja flyttpacka för flytten går bara ett par veckor senare. Men som jag längtar! Det kommer bli sååå bra! 

Kök är beställt och i helgen har målarfärg, penslar osv inhandlats. Vi har även varit och provat sängar och lade en beställning på en. Ny tvättmaskin och golv och sådant har vi också lagt beställning på nu i helgen. Nu är vi verkligen i gång! 

Förutom lägenhetsfix har Isabella varit på kalas hos en förskolekompis. Sedan har jag varit i Bålsta och ätit på restaurang med två av mina systrar. Vi avslutade kvällen med att titta på en film. Riktigt mysig kväll! Mors dag är det idag också. Isabella hade ritat en teckning till mig och var så ivrig att ge den till mig imorse haha. Sedan hade hon anordnat en fest på sitt rum åt mig. Så himla gullig! Hon hade dekorerat lite överallt med hjälp av armband, hårspännen osv. 😂 På festen bjöd hon på tårta (duplo haha) med valfri dricka (pärlor). Kan inte annat än älska den där ungen! Under dagen var vi hos Rikards föräldrar där vi både åt lunch och fikade på en hallonmoussetårta. Till middag gjorde Isabella sedan hemmagjord pizza (med lite hjälp av mig, men i stort sett själv. När blev hon så stor? 💗).
Hoppas ni haft en lika fin helg som jag! (Sorry för alla olika bilder, det blev en blandning från snapchat, instagram och vanliga mobilkameran). 

Kommentera här: