Dålig sömn

Igår natt var nog den den jobbigaste natten hittills med Lowe. Han skrek och vägrade sova varvat med att han ville leka. Jag hade först och främst väldigt svårt att somna och när jag väl slumrade till började Lowe vid typ 01.00. Han somnade om minst tre timmar senare och jag var sååå trött och frustrerad att jag faktiskt mer eller mindre bröt ihop. 

Jag tar ju alla nätter, för det är det som fungerar för oss. Men att vakna varje natt och tvingas vara vaken x antal timmar fungerar inte i längden. Man blir ett vrak. Så ja, jag bröt helt enkelt ihop och fick gråta ut i Rikards famn. 

Inatt tog jag bort den där sidokudden för det är den som orsakat de här överdrivet jobbiga nätterna. Och Lowe sov faktiskt på "rätt" sida hela natten ändå. Han vaknade till några gånger men han ville bara ha nappen och så en gång för mat. Han åt och somnade om på en gång. Att ge napp och mat ett par gånger under natten kan jag iallafall leva med. 

Jag kan säkert uppfattas som gnällig, men det är inte meningen. Jag är bara ärlig och jag vill gärna kunna titta tillbaka och se eventuella förändringar. För de kommer väl... Visst? 😁

Kommentera här: