Gnällinlägg

Varning för gnällinlägg!

Vilken jäkla skitdag det här är. Ursäkta uttrycket men det var länge sedan en dag gått emot mig på det här sättet. 

Det började faktiskt redan inatt. Lowe sov jätteoroligt men det gick ändå över förväntan. Vid 03.00 ville han ha mat i vanlig ordning och det fick han. Men har flyttat hans säng till andra sidan av våran säng för då tittar han mot oss från den sida han ska titta ifrån. Detta gjorde att det var skitsvårt att mata honom. Han brukar nämligen äta i sin säng på natten. Dessutom satte han i halsen hela tiden när han låg sådär på sidan så i fortsättningen kommer det inte gå. 

Han somnade faktiskt om fint, men efter någon minut börjar han stånka och ha sig och självklart ska han lägga världens lass i blöjan. Men KUL. Han bajsar aldrig på natten, men självklart skulle han göra det nu då det var så jäkla svårt att få han somna i den där sidokudden. 

Men men, bara upp och byta blöja och då upptäcker jag samtidigt att hans pyjamas är blöt. Alltså på riktigt? Blöjan var inte ens speciellt kissig, men jag antar att det liksom rinner åt sidan när han sover sådär. Men ja, bara byta pyjamas. Tror ni han är pigg vid det här laget eller? La ner honom i sängen igen men han ville ju absolut inte sova. 1,5 timme senare är jag typ gråtfärdig. Tar tillslut över honom till mig och låter han sova där den sista timmen. Alltså snark!!

Sedan var Isabella snorig och hostig idag så hon fick vara hemma från förskolan. Har inte haft en chans att vila ikapp mig. Och Lowe, jag vet inte vad det är men han har gallskrikit hela dagen typ och orkar bara vara vaken korta stunder. Han verkar ha ont i magen eller något så vi ska avvakta med gröt i några dagar och se om det blir bättre. Eller så är kanske han också påväg att bli sjuk, kanske har halsont? Så svårt när de inte kan tala om vad det är. Men han har aldrig varit såhär så tror inte på någon fas eller så heller. 

Jag har återigen inte fått i mig något vettigt idag. Jag lyckades däremot tillaga pestokyckling till lunch och vi hann faktiskt sätta oss, men sekunden efter fick Lowe ett sånt där skrikanfall igen så jag hann bara få i mig någon tugga. 

Sedan fixade jag trolldeg till Bella. Hon pysslade med det och jag fick äntligen Lowe att somna i sängen. Men då kom hon inte bara en, utan två gånger och skulle visa upp hennes mästerverk och båda gångerna väckte hon upp Lowe  igen. Tack! 🙏

Sedan skulle Isabella göra mellanmål. Då tappar hon mjölkpaketet... Mjölk överallt. I alla lådor också. Vi torkar upp tillsammans (jag har en sovandes Lowe i famnen som jag absolut inte vill ska vakna då han uppenbarligen inte mår bra). När vi är klara slår jag i knäet och jag dör av smärta. Ja, nästan iallafall. 

Gahhh... Vill bara gråta. Eller helst av allt vill jag sova. Någon som vill komma och ta hand om en bebis på nätterna? Bajsblöjor kan förekomma. 😉

Kommentera här: