Mysdag!

Lowe ville göra morgon vid 05.00 imorse. "Aldrig i hela mitt liv", tänkte jag. Nu hade han sovit hela natten utan vare sig mat eller nappinstoppning (19.30-05.00), men seriöst? Klockan fem? Nä, aldrig i livet som sagt. Vem tror ni vann? Det gjorde faktiskt han. Vid 06.20 tog Rikard honom i 40 minuter så jag kunde blunda en liten stund till innan väckarklockan ringde. 

Med tanke på den tidiga morgonen så ville Lowe sova redan vid 07.30 imorse, vilket han då gjorde. Fick väcka honom drygt en timme senare för att ge honom mat och kunna lämna Isabella på förskolan. Dagen började bra konstigt alltså. Lowe var trött och ledsen och vi blev försenade. Men men, dagen blev bra ändå! 

Jossi och Milian kom hit och vi åt en sån där brakfrukost. Love it! Lowe hade fortfarande inte återhämtat sig efter väckningen haha så han var grinig och ledsen på det mesta och var livrädd för Milian som gav ifrån sig lite ljud. Väldigt läskigt ju. 😉 Vi bestämde oss tillslut för att gå ut och gå och låta barnen sova i vagnen. Vi tog med oss fika med förhoppningen att barnen skulle sova samtidigt och vi kunde slå oss ner i solen. 

Barnen somnade inte samtidigt. MEN, de sov samtidigt. I hela fem minuter!! Fatta den ni, vad vi njöt! Haha nä det hanns inte mycket på den tiden, men vi hade riktigt mysigt ändå! Klockan för iväg och helt plötsligt var det dags att hämta hem Isabella igen. 

Jag är glad att det inte är vinter nu. Den här sömnbristen jag har just nu och så vinter på det? Usch alltså! Solen gör en iallafall lite piggare på något magiskt sätt. Kommentera här: