Nu tar vi helg!

Vad hände med vädret? Det lovades strålande solsken hela veckan men idag har det varit riktigt kallt faktiskt och det ser inte så ljust ut med sol resten av veckan heller. Så tråkigt! 

Vi har iallafall tagit helg nu, Isabellas förskola har nämligen planeringsdag imorgon och fredagar är hon ju alltid ledig på. Sedan är det sista veckan nästa vecka innan Bells går på sommarlov! Huuuur sjukt? Det var ju nyss julafton, jag var höggravid och vi alla väntade förväntansfullt på Lowe. Tiden går verkligen extremt fort när man har en bebis. Jag tycker det är lite läskigt faktiskt. Men det är väl för dagarna verkligen går i ett kan jag tro. Det finns inte mycket tid över för "dötid" liksom. 

Vi får se hur den här sommaren blir. Isabella är inne i en väldigt krävande period och jag är faktiskt lite rädd att jag inte komme kunna sysselsätta henne ordentligt. Hon är som en liten minitonåring samtidigt som hon ska vara nära mig hela tiden. Hon kan absolut inte leka själv inne på sitt rum eller så. 

Gjorde ett litet test för att visa Rikard, så jag gick fram och tillbaka i lägenheten och gjorde egentligen ingenting. Men det var som att leka följa John. Hon går efter mig hela tiden och ska prata koooonstant. Gulligt javisst, men mina öron blöder och det skulle vara trevligt att kunna få njuta av en kopp kaffe i fred någon gång. 😉

Kommentera här: