Bra helg!

Måndag igen och jag är helt slut idag. Vet inte vad det är, men har haft huvudvärk hela dagen som gått ut i öronen. Jättemärkligt.

I lördags var vi iallafall hos pappa i Bålsta då även min Monica och Minella var där. Vi tog med oss pappa och Minella ut på ett par timmars pulkaåkning. Det var så himla skönt väder alltså. Sol och vindstilla med massa snö. Barnen hade verkligen jätteroligt. Monica stannade dock kvar inomhus pga halkan då hon precis genomgått en större operation. Hon är så jäkla cool ska ni veta! Kämpar sig igenom allt elände utan massa gnäll. Trots att man får gnälla i hennes situation. Som bara den. Men istället rockar hon satan och pissar på cancern! Det enda den kan ge henne är ärr. Mer kommer den aldrig lyckas med! (Hon är fortfarande fri från cancern, så ingen blir orolig).

Framåt kvällen träffade jag iallafall några vänner på ett par glas vin, vilket alltid är trevligt. Det blev inte mycket och inte heller speciellt sent, men ändå var jag helt sänkt igår. Jag funderar på om biverkningar av vaccinet kan hålla i sig några dagar? Annars vet jag inte vad det är som får mig såhär trött. Huvudvärk brukar jag inte heller ha i vanliga fall. Hmm skumt. Gårdagen blev alltså inte riktigt som jag tänkt med fars dag och allt, men nåja.

Nu ska barnen läggas och sedan lär ju jag göra dem sällskap om inte allt för länge. Så. Himla. Trött.

Kommentera här: