Grekland

Vi var ju i Grekland i slutet på augusti, vilket jag inte skrivit någonting om. Det var iallafall en fantastisk resa, en av de bättre vi gjort faktiskt. Visst var det lite annorlunda med en bebis, man är ju tvungen att anpassa sig på ett litet annat sätt. Men faktiskt så gav det mig mer, jag upptäckte att jag njöt av semestern på ett helt annat sätt än vad jag brukar göra.

Jag vet inte med er, men jag kan bli lite besatt av att sola för att få färg. Skitlarvigt egentligen. Men så var det inte den här gången, för att sola med en 7-8-månaders går liksom inte. Visst turades vi om att vara i solen, Rikard och jag, men det var inte samma press på att bli brun på något sätt. Jag kunde sitta och njuta i skuggan med en god drink liksom. Jag bara var. Svårt att förklara men allt var verkligen perfekt.

Vi reste med Fritidsresor (TUI) och bodde på deras family life-hotell Aegean park på Rhodos. Vi valde ett rum med poolaccess för att underlätta semestern lite med tanke på hur liten Lowe var. Det visade sig vara ett väldigt bra val. Rummen var fantastiska liksom hela hotellet. Kommer garanterat åka tillbaka någon dag. Vi njöt verkligen till max! Området var så stort så man fick aldrig den här känslan av att det var för mycket folk heller. Fanns alltid lediga solstolar tex. Vi bodde på den lite lugnare delen av hotellet också (de är uppdelade på två sidor med en liten väg emellan), och poolen vid oss var det max alltid några stycken i bara. Poolbar i mitten av poolen och skugga där vi kunde vara med Lowe. Fantastiskt! Vi hade även gratis tillgång till en stor vattenpark på grannhotellet.

Enda nackdelen jag har att säga om hotellet är att stranden inte är så bra. Men det visste vi innan, och planerade inte heller att bada så mycket där. Men om man är ute efter en fin strand får man nog välja ett annat hotell. Men det är verkligen det enda negativa jag kan komma på.

Isabella hängde på Bamseklubben ett par timmar om dagen. Det kändes i mitt töntiga mammahjärta kan jag säga. Hon ville så gärna så hon fick såklart, även fast det kändes jobbigt att lämna ifrån henne till människor jag aldrig träffat. Rikard fick säga till mig ett par gånger när jag försökte få Isabella att hänga med oss hela dagen istället haha. Usch, töntig mamma som sagt. Men hon hade iallafall superkul och de var jätteduktiga på Bamseklubben. Isabella var också på deras chokladparty, som ni kan se på en bild lite längre ner. Hur kul som helst!

Kanonresa som sagt, så ni som funderar på att åka med en liten; åk!! Vi hade det så fantastiskt att vi faktiskt redan bokat en ny resa. I januari åker vi till Thailand i tre veckor!!! Kan knappt förstå det. Superläskigt också, men har lovat mig själv att inte noja så mycket i onödan som jag gjorde med Greklandresan. För det blev ju verkligen inte pannkaka av den, så det är väl bara tuta och köra! Hoppas jag.... 😅

 

Kommentera här: