Hej mitt vinterland!

Hej!

Nu har det gått sådär supermegajättelång tid igen. Men faktum är att jag helt enkelt inte hinner. Och när jag faktiskt får en liten lucka (för barnen går ju faktiskt och lägger sig någon gång) så prioriterar jag sömn och tv-serier haha! Det är dagens sanning.

Jaha, livet rullar på och plötsligt blev det världens vinterland. Ganska mysigt faktiskt. Det tycker nog barnen med. Isabella är överlycklig och Lowe har börjat somna i vagnen i sin gosiga åkpåse när vi lämnar storasyster på förskolan. Något sådant brukar annars inte hända.

Lowe växer så det knakar. Seriöst alltså, den ungen älskar mat. Så fort man satt honom i sin matstol får man inte många sekunder på sig innan maten måste hunnits serveras. Och att smygäta något? Det finns inte. Han är som en liten hund. Efter lunch eller middag tex så tvättar jag av honom och sätter ner honom på golvet igen. Det första han gör är att krypa under bordet och börja skyffla i sig sina matrester. Helt galen unge. Inte konstigt vi får köpa nya större kläder stup i kvarten. Så himla olik sin storasyster.

Annars så går han längs alla möbler och igår lärde han sig klappa händerna. Så stolt han blev när vi jublade här hemma. Han älskar Babyloonz på youtube och att leka med sin syster. Han älskar fjärrkontroller och telefoner och blir fruktansvärt arg när man tar dem ifrån honom. Faktum är att de senaste veckorna har han fått ett jäkla temperament. Han skriker som en besatt när han inte får som han vill. Kastar sig bakåt (det gäller att fånga upp honom), och ibland stoppar han även in sina händer i munnen för att bita. Antar att han inte vet var han ska göra av med sin frustation. Han blir verkligen extremt arg. Det här med syskonbråk trodde naiva jag att vi skulle slippa, men herregud säger jag bara. Isabella tycker det är hur kul som helst att reta Lowe. Ibland känns det som jag lever i ett dårhus. 😂

Isabella växer också, men mest på längden. Hon gillar inte mat haha. Seriöst, inget jag lagar duger om det inte är pannkaka. Och det gör jag inte ofta kan jag tala om. Jag har slutat laga mat med lök i, men då fungerar istället inte tomater, paprika, svamp, ris.... listan kan göras lång.

Två tänder har min stora tjej tappat också, och nästa sommar börjar hon i skolan. Så himla galet!

Nu blev det ganska långt det här, får väl försöka uppdatera lite oftare. Får se hur det går med det. Men det är ju så kul att se tillbaka på i framtiden!

Kommentera här: