Snö i mängder!

Herregud vad snö det kommit! Helt otroligt! Tittade ut genom fönstret igår morse och beslutet om att hålla Isabella hemma från förskolan kom fort kan jag lova. Det blev starka protester från hennes sida, vilket jag förstår, men att ta henne till förskolan hade varit en fruktansvärd upplevelse.

Vilket kaos det varit här i Stockholm. Är väldigt glad att vi hade möjligheten att stanna hemma när man fått höra andras upplevelser. En kompis satt fast i kö i sju timmar! På en sträcka som annars tar ca 10 minuter. Helt sjukt! Snön fortsatte komma hela dagen men framåt kvällen avtog det iallafall och då passade vi på att gå ut och åka pulka. Det var fortfarande inte plogat vid oss så Lowe fick sitta i bärselen men han var nöjd och glad ändå. Hade inte ens fått ut vagnen från porten.

Isabella hade superkul, tror även Rikard hade det. 😉 Lowe har ingen vettig overall än att leka i snön med, men vi avslutade iallafall uteleken med att han fick testa på åka lite pulka på plan mark. Visst kom det ett och annat leende men jag tror inte han tyckte det var någon big deal haha! Väl hemma blev det smörgås och varm choklad innan barnen hoppade i säng.

Idag är det OTROLIGT vackert ute. Helt vindstilla och massor med snö och samtidigt solsken. Alltså det är magiskt vackert. Hade Lowe i selen när jag lämnade på förskolan så vi gick en skogsväg. Blev helt lycklig i själen av vad naturen kan åstadkomma.

Hoppas hoppas hoppas snön får stanna kvar ett tag nu. Men känner jag Sverige rätt så smälter det bort inom en vecka.

Kommentera här: